«Είναι απλά θλιβερό»

Αντίδραση της Σπάρτης για δημοσίευμα που αναφέρεται στις επικείμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Την αντίδραση της Σπάρτης προκάλεσε δημοσίευμα στον ηλεκτρονικό Τύπο το οποίο αναφέρεται στις επικείμενες προσθήκες της. Η ΠΑΕ το χαρακτηρίζει έμπλεο ειρωνείας και εξυπνακισμού, ενώ σημείωνει ότι: «αυτό το είδος «δημοσιογραφίας» θα ήταν αρκετά διασκεδαστικό εάν δεν ήταν απλά θλιβερό». Αναλυτικά:

«Μας προκαλεί ιδιαίτερη κατάπληξη το σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportstonoto.gr με τίτλο «Οι πέντε μεταγραφές Super League, είναι από την… Κ20 του Παναθηναϊκού» που αναφέρεται στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μας , και το οποίο είναι έμπλεο ειρωνείας και εξυπνακισμού. Αδυνατούμε να κατανοήσουμε πώς οι πληροφορίες αίφνης μετατρέπονται «δημοσιογραφικά» σε βεβαιότητες. Όπως επίσης και από πότε ο δανεισμός ποδοσφαιριστών (εάν και εφόσον ολοκληρωθεί) έγινε ποδοσφαιρικό έγκλημα, ή από πότε η ενίσχυση μιας ομάδας με ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας αλλά και από το εξωτερικό «προεξοφλεί» την αγωνιστική της αποτυχία. Προφανώς ο συντάκτης του δημοσιεύματος διαθέτει μαντικές ικανότητες και «βλέπει» το μέλλον σε όλα τα επίπεδα.

Η διοίκηση της Π.Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ εργάζεται με μόνο γνώμονα το καλό της ομάδας και την διαμόρφωση ενός συνόλου που θα εξασφαλίσει τους αγωνιστικούς του στόχους πολύ πιο εύκολα από την περυσινή περίοδο. Στο πλαίσιο αυτό θα κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την συμπλήρωση του ροστερ με τον καλύτερο τρόπο σε συνεργασία με τον προπονητή προκειμένου να έρθουν στο σύλλογο καλοί ποδοσφαιριστές .

Σε αντίθεση με την ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ που αντιμετωπίζει τις προκλήσεις που έχει μπροστά της με επαγγελματισμό, δυστυχώς υπάρχουν και «δημοσιογράφοι» οι οποίοι κινούνται με μόνο γνώμονα την προσωπική τους εμπάθεια. Αυτό το είδος «δημοσιογραφίας» θα ήταν αρκετά διασκεδαστικό, εάν δεν ήταν απλά θλιβερό. Ατυχώς γι’ αυτούς, οι φίλαθλοι τους γνωρίζουν καλά».

Last modified onΠαρασκευή, 24 Αύγουστος 2018 21:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep