Κράτησε Γουναρίδη

Ο Μακεδονικός ανανέωσε το συμβόλαιο του 34χρονου τερματοφύλακα, Στέφανου Γουναρίδη.

Η ΠΑΕ Μακεδονικός δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά με την αποτυχία στη διαδικασία αδειοδότησης και αντί αυτού ανακοινώνει ανανεώσεις συμβολαίων. Μετά τους Στέλιο Τσουκάνη, Σπύρο Σαραγιώτη οι Πράσινοι κράτησαν στο ρόστερ και τον Στέφανο Γουναρίδη. Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Στέφανο Γουναρίδη!

Ο 34χρονος (15/06/1990) τερματοφύλακας βρήκε στον Μακεδονικό την Ιθάκη του, αφού προηγουμένως δεν είχε ξεπεράσει την διετή θητεία σε κανένα σύλλογο. Αντιθέτως, θα φορέσει τα πράσινα – και ξανά ως ένας εκ των αρχηγών – για τέταρτη διαδοχική χρονιά, συνδέοντας το όνομα του με «χρυσές» σελίδες στο ιστορικό βιβλίο του Μακεδονικού, από την επίτευξη της ανόδου στην Super League 2, ως την παραμονή την πρώτη σεζόν και την κατάληψη της 3ης θέσης πέρυσι, σε μια σεζόν όπου πραγματοποίησε 11 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (985′)! Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Στέφανο υγεία και επιτυχίες με τον Μακεδονικό!».

Last modified onΠέμπτη, 27 Ιούνιος 2024 13:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep