«Πρότυπο οργάνωσης»

Ο αντιπρόεδρος της Σπάρτης, Παναγιώτης Συνοδινός μίλησε στο FL News για τα βήματα προόδου στην οργάνωση της ομάδας της Λακωνίας. Εκδικάστηκαν τα αιτήματα επιβολής ποινών.

[googlead][/googlead]

Τη δεύτερη χρονιά της στη Football League διανύει η Σπάρτη και μετά την περσινή επίτευξη του στόχου, έστω και με περιπετειώδη τρόπο, φέτος έβαλε τον πήχη πιο ψηλά. Η νέα διοίκηση ενίσχυσε το έμψυχο δυναμικό, όμως παράλληλα προσπάθησε, ώστε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις συνθήκες εργασίας για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Και η πρόοδος είναι εμφανής σύμφωνα με τον Παναγιώτη Συνοδινό.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ σε δηλώσεις του στο FL News σημείωσε ότι η ομάδα της Λακωνίας είναι πρότυπο οργάνωσης και στάθηκε στην αρωγή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου χωρίς τη βοήθεια του οποίου η Σπάρτη δεν θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση.

«Η βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προπονητικού τιμ ήταν αποτελούσε προτεραιότητα και με καθημερινή δουλειά εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση», ανέφερε ο Συνοδινός και συνέχισε: «Διαθέτουμε δύο γήπεδα τα οποία συντηρούμε μαζί με τον Δήμο και ακόμα δύο εκ των οποίων το ένα σκεπαστό με χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς.

sainopo

Στο τιμ βρίσκονται, επίσης, ένας φυσικοθεραπευτής, δύο μασέρ και ένας γιατρός καθηγητής πανεπιστημίου, ο κύριος Γιαννακόπουλος. Επίσης δύο φροντιστές, οι οποίοι έχουν σε υψηλότατο επίπεδο τα αποδυτήρια. Φυσικά, καθοριστική είναι η συμβολή του κυρίου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος στέκεται αρωγός στην προσπάθειά μας και χωρίς αυτόν η Σπάρτη δεν θα υπήρχε στη Football League».

stadio

Σε ό,τι αφορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ανέφερε: «Οι φετινοί ποδοσφαιριστές είναι όλοι πληρωμένοι και δεν υπάρχει η παραμικρή καθυστέρηση. Μόνο «αγκάθι» αποτέλεσαν οι περσινές οφειλές της προηγούμενης διοίκησης, αλλά και αυτές τακτοποιούνται. Ήδη κατατέθηκαν χρήματα και έως τον Ιανουάριο θα έχουν κλείσει τα συγκεκριμένα μέτωπα».

Εκδικάστηκαν τα αιτήματα επιβολής ποινών

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο εκδικάστηκαν την Τετάρτη (13/12) τα αιτήματα τεσσάρων ποδοσφαιριστών για επιβολή ποινών στη Σπάρτη. Πρόκειται για τους Τάσο Παπαχρήστο, Δημήτρη Σιώπη, Βαγγέλη Αναστασόπουλο και Μανώλη Ροβίθη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία, ενώπιον της έδρας δεν εμφανίστηκε, ούτε εκπρόσωπος της ΠΑΕ, ούτε των ποδοσφαιριστών.

Οι υποθέσεις όλων, έτσι, συζητήθηκαν, αλλά προηγουμένως η ΠΑΕ είχε καταθέσει στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών μέρος των οφειλομένων. Τον Ιανουάριο όλοι τους αναμένεται να εξοφληθούν, έτσι ώστε η Σπάρτη να διαφύγει τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 12 Ιανουάριος 2018 16:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep