Αναβολή και ένσταση

Συζητήθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο η αίτηση επιβολής - ενεργοποίησης ποινών του Γιάννη Παραστατίδη κατά του Διαγόρα Ρόδου.

Στο στάδιο της επιβολής - ενεργοποίησης ποινών έφτασε η προσφυγή του Γιάννη Παραστατίδη κατά του Διαγόρα Ρόδου. Η υπόθεσή του συζητήθηκε την Τρίτη (28/05) στο Διαιτητικό Δικαστήριο και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η ΠΑΕ κατέθεσε ένσταση αναρμοδιότητας της πενταμελούς.

Ο δικηγόρος, Χάρης Γρηγορίου ανέφερε: «Σύμφωνα με το άρθρο 5 του κανονισμού λειτουργίας του δικαστηρίου οι οικονομικές διαφορές της τρέχουσας σεζόν δεν εισάγονται και δεν δικάζονται σε πενταμελή επιτροπή, παρά μόνο υποθέσεις διαδοχής. Αρμόδιο είναι το μονομελές. Επικουρικά ζητάμε την εξόφληση των 11.000 ευρώ σε 5 δόσεις».

Ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Καλούδης είπε: «Αρμόδια είναι η πενταμελής με βάση την τροποποίηση του νέου Κ.Ι.Μ. Η απόφαση της ΠΕΕΟΔ είναι του 2024 και αφορά σε οφειλές της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Συμβόλαιο είχε τις σεζόν 2021-22 και 2022-23. Δοσοποίηση δεν προβλέπεται για ποσά κάτω των 20 χιλιάδων ευρώ».

Σε ό,τι αφορά στην αίτηση αναψηλάφησης που έχει καταθέσει ο Τάσος Τριανταφύλλου, αυτή αναβλήθηκε αορίστως.

Last modified onΤετάρτη, 29 Μάιος 2024 19:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep