Βαφέας: «Τα μέγιστα για την ΑΕΛ»

Παρουσιάστηκε από τους Βυσσινί ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός, Νίκος Βαφέας.

Η ΑΕΛ στο φινάλε της συνέντευξης Τύπου που έδωσε την Πέμπτη (04/07) παρουσίασε το νέο απόκτημα, τον Νίκο Βαφέα. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός τα δύο τελευταία χρόνια έπαιζε στην Κηφισιά και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 31 συμμετοχές και 3 γκολ.

Ο ύψους 1μ.87 στόπερ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Αγροτικό Αστέρα και ακολούθως έπαιξε σε Απόλλωνα Σμύρνης, ΟΦΗ και Ιωνικό.

Ο ίδιος δήλωσε: «Ευχαριστώ για την επιμονή προς το πρόσωπό μου ώστε να γίνω μέλος της ομάδας. Τον πρόεδρο, τον προπονητή, τον κύριο Τσιμπανάκο και τον Γιάννη Στάθη. Θα δώσω τα μέγιστα για να πετύχει η ΑΕΛ τον στόχο».

Ο Αχιλλέας Νταβέλης ζήτησε από τους δημοσιογράφους να γράψουν ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι από το πάνω ράφι και είπε: «Ο κύριος Βαφέας και άλλοι τέσσερις είχαν καλύτερες οικονομικά προτάσεις, αλλά επέλεξαν τη Λάρισα».

Η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Βαφέα, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας ως τον Ιούνιο του 2026. Είναι 27 ετών, γεννημένος τον Φεβρουάριο του 1997 και αγωνίζεται ως αμυντικός. Ο έμπειρος αμυντικός έχει αγωνιστεί σε Αίαντα Ευόσμου, Αγροτικό Αστέρα, Απόλλωνα Σμύρνης, ΟΦΗ, Ιωνικό, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο έπαιζε στη σούπερ λίγκα με την Κηφισιά με την οποία μέτρησε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέτυχε και 3 γκολ.

Στην διάρκεια της καριέρας του, ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός μετρά 86 συμμετοχές και 7 γκολ στη Σούπερ Λίγκα και 18 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής, να έχει μια παραγωγική χρονιά και να βοηθήσει την ΑΕΛ στο στόχο της ανόδου στη Super League».

Last modified onΠέμπτη, 04 Ιούλιος 2024 15:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep