Οι περιορισμοί για το φιλικό

Ποιοι παράγοντες καθορίζουν την επιλογή αντιπάλου για το επόμενο φιλικό τεστ του Απόλλωνα Πόντου.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης προτιμάει να μετράει δυνάμεις ο Απόλλων Πόντου κόντρα σε δυνατές ομάδες, προκειμένου να αξιολογεί καλύτερα την πρόοδό των παικτών του, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι περιορισμοί που καθορίζουν την τελική επιλογή του αντιπάλου για τα τεστ προετοιμασίας.

Βασικό θέμα εν προκειμένω είναι το γεωγραφικό. Η ΠΑΕ δεν θα μπει σε διαδικασία να προγραμματίσει αγώνα 500 χλμ μακριά. Κι επειδή είναι κλεισμένοι ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη αυτή την εβδομάδα (με τον ΠΑΟΚ οι Πόντιοι είναι στον ίδιο όμιλο στο κύπελλο) οι επιλογές περιορίστηκαν για να βρεθεί αντίπαλος επιπέδου Super League. Οπότε όλα δείχνουν ότι η ομάδα θα στραφεί σε αναζήτηση προς Football League μεριά.

Μία πρώτη επαφή (συνυπολογίζοντας και τη γεωγραφία) έγινε με τον Αιγινιακό, όμως και σε αυτή την περίπτωση δεν μπορούσε να φιξαριστεί κατευθείαν το φιλικό. Και τούτο διότι η ομάδα της Πιερίας διεκδικεί αύριο (30/8) την πρόκρισή της στη φάση των ομίλων του κυπέλλου. Και αν περάσει θα συναντήσει -βάσει κλήρωσης- τον ΠΑΟΚ, τον Λεβαδειακό και τον Απόλλωνα Πόντου. Μάλιστα, με Απόλλωνα προβλέπεται σύμφωνα με το πρόγραμμα να κοντραριστούν την 1η αγωνιστική της 2ης φάσης.

Επομένως, αν ο Αιγινιακός διαφυλάξει αύριο (30/8) κόντρα στην Βέροια το 1-0 του πρώτου ματς, δεν θα διεξαχθεί το φιλικό με τον Απόλλωνα. Σε περίπτωση αποκλεισμού πιθανότατα θα δώσει ραντεβού με τους Πόντιους για το Σαββατοκύριακο.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 29 Αύγουστος 2017 10:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep