Το θέλει πάλι... χαλί

Κοντά σε συμφωνία για χρήση ιδιωτικών γηπέδων στη Σουρωτή ο Απόλλων Πόντου, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί το χόρτο στη φυσική του έδρα.

Στο περσινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής όλοι σχολίαζαν ευμενώς την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο του Απόλλωνα Πόντου. Για να αγωνίζεται, λοιπόν, εκ νέου η (φύσει επιθετική ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη) σε γήπεδο... χαλί, κρίνεται επιβεβλημένο να μεταφερθεί το σκηνικό της προετοιμασίας μακριά από τη φυσική της έδρας, ώστε να μην επιβαρυνθεί ο χλοοτάπητας.

Πέρυσι είχε προκύψει συμφωνία για χρήση ιδιωτικών γηπέδων στη Σουρωτή και όπως όλα δείχνουν το έργο θα επαναληφθεί και φέτος. Η ΠΑΕ είναι σε προχωρημένες επαφές και αρχής γενομένης από την Τετάρτη (30/8) η ομάδα αναμένεται να αλλάξει πάλι παραστάσεις με τις περισσότερες προπονήσεις να φιλοξενούνται έκτοτε στη Σουρωτή.

Μπήκαν οι τρεις
Εν τω μεταξύ, το χθεσινό προγραμμα στο γήπεδο του Απόλλωνα ακολούθησαν κανονικά τόσο οι Εντουάρντο Μπρίτο και Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους όσο και ο Μανώλης Καλογεράκης ο οποίος επανήλθε ύστερα από ίωση. Οπότε άπαντες βρίσκονται στη διάθεση του κόουτς Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 28 Αύγουστος 2017 19:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep