«Πανσερραϊκός για άνοδο»

Στόχος των «λιονταριών» είναι μια θέση για τη Super League σύμφωνα με τον πρόεδρο Παναγιώτη Χαλκίδη και τον προπονητή Κώστα Βασιλακάκη

Με πολλή όρεξη για δουλειά και φιλοδοξίες που φτάνουν στη… Super League ξεκίνησε την Δευτέρα (27/7) την προετοιμασία του ο Πανσερραϊκός. Τα «λιοντάρια» για τη νέα σεζόν που τους βρίσκει ξανά στη Football League στοχεύουν στις πρώτες θέσεις που οδηγούν στη «μεγάλη» κατηγορία», όπως τόνισαν στις δηλώσεις τους ο πρόεδρος της ομάδας, Παναγιώτης Χαλκίδης και ο προπονητής Κώστας Βασιλακάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Παναγιώτης Χαλκίδης

«Ξεκινάει μια νέα χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες. Ξεκινάμε έναν καινούργιο αγώνα ο οποίος πιστεύουμε να είναι το ίδιο αποδοτικός και με ευτυχή κατάληξη όπως ο προηγούμενος. Πρέπει να αγωνιστούμε και να μοχθήσουμε για τη νέα χρονιά, να παλέψουμε και πάνω απ’ όλα να είμαστε υγιείς. Εμείς από την πλευρά μας νομίζω ότι κάναμε τις κινήσεις που έπρεπε, κατά 90% το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί αλλά αν ο προπονητής μας διαπιστώσει κάποια κενά υπάρχει χρόνος να τα διορθώσουμε. Όπως έχουμε πει πολλές φορές, ο Πανσερραϊκός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Στόχος μας δεν είναι μόνο η παραμονή αλλά και να διεκδικήσουμε την άνοδο και νομίζω πως αν είμαστε όλοι αγαπημένοι θα τα καταφέρουμε γιατί ο Πανσερραϊκός πρέπει να είναι ψηλά και να αγωνίζεται στην Super League».

Για την υπέρβαση της διοίκησης και τον κόσμο: «Το πιο βασικό σε αυτή την προσπάθεια είναι να έχουμε τον κόσμο κοντά μας. Παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, εμείς δεν αρκεστήκαμε σε μεταγραφές της… σειράς, αλλά πήραμε αξιόλογους παίκτες και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε και την βοήθεια του κόσμου γιατί μόνοι μας δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και αυτό γιατί τα έξοδα είναι πολλά και οι απαιτήσεις μεγάλες. Κάνουμε έκκληση στον κόσμο να συμπαρασταθεί σε αυτή την ομάδα, σε αυτή την διοίκηση αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας. Και με αυτή την κίνηση βοηθάει μόνο την ομάδα. Δεν έχουμε σκοπό από αυτή την δουλειά να βγάλουμε ούτε ένα ευρώ, απλώς να μειώσουμε όσο γίνεται τη δική μας ζημιά».

Για τη σύσταση της νέας Π.Α.Ε.: «Για τη νέα Π.Α.Ε., το κεφάλαιο είναι τακτοποιημένο, περιμένουμε την Παρασκευή να λήξει η προθεσμία για να συγκαλέσει ο Ερασιτέχνης το Δ.Σ. Είναι διαδικαστικό το θέμα και πιστεύω ότι μέχρι της 10 Αυγούστου να είναι τελειωμένο».

Για το μήνυμα που στέλνει ο Πανσερραϊκός στους αντιπάλους του: «Χωρίς να υποτιμούμε τις υπόλοιπες ομάδες, στέλνουμε το μήνυμα ότι ο Πανσερραϊκός θα είναι δυνατός και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα».

Κώστας Βασιλακάκης

«Είναι η πρώτη μέρα της προετοιμασίας μας, πιστεύουμε και ευχόμαστε να χουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά, να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται μια συλλογική προσπάθεια από όλους. Εμείς σαν ποδοσφαιρικό τμήμα θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα δουλέψουμε πολύ σκληρά, έτσι ώστε η ομάδα μας να μπορέσει και να είναι όσο το δυνατόν στις ψηλότερες θέσεις. Ο στόχος μας είναι να μπορέσουμε να πάμε στα play off αν θα υπάρξουν φυσικά γιατί ακόμα δεν ξέρουμε πόσες ομάδες θα συμμετάσχουν, αν θα είναι ένας όμιλος και πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Για τα μεταγραφικά: «Πιστεύω ότι η διοίκηση της ομάδας μας έκανε τις κινήσεις που έπρεπε να κάνει, πιστεύω ότι δώσαμε ποιότητα στην ομάδα μας γιατί η Β’ Εθνική είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και από εκεί και πέρα είναι δουλειά δικιά μας να παρουσιάσουμε ένα τέτοιο σύνολο που να παίζει και καλό ποδόσφαιρο αλλά και να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι το ρόστερ μας έχει συμπληρωθεί κατά 90% αλλά από εκεί και πέρα αν βρεθεί κάτι καλό ή δούμε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας μας ότι υπάρχει κάποιο κενό σίγουρα θα επιχειρήσουμε να το καλύψουμε αλλά πιστεύω ότι έχουμε ολοκληρωθεί».

Για τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών: «Πράγματι ήταν μια δύσκολη απόφαση και για μένα και για τη διοίκηση γιατί με όλα αυτά τα παιδιά δουλέψαμε έναν χρόνο και καταφέραμε κάτι που λίγοι το πίστεψαν από την αρχή της χρονιάς. Από εκεί και πέρα όμως δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά γιατί το επίπεδο της Β’ Εθνικής είναι τελείως διαφορετικό και πιστεύω ότι χρειάζονται παίκτες αυτού του επιπέδου. Χωρίς αυτό όμως να μειώνει τα παιδιά τα οποία αποχώρησαν. Εύχομαι ολόψυχα να έχουν καλή πορεία εκεί που θα πάνε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους και από όλα».

Πηγή: serressport

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep