«Πρώτη» με μια ντουζίνα νέους

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και για τον Πανσερραϊκό με προπόνηση την Δευτέρα (27/7) στην οποία πήραν μέρος 12 από τους νεοαποκτηθέντες

«Σήκωσαν μανίκια» και ξεκίνησαν την δουλειά στον Πανσερραϊκό. Τα «λιοντάρια» άρχισαν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν που τους βρίσκει στη Football League, με προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας (27/7) στο Δημοτικό Γήπεδο των Σερρών. Με τους φίλους της ομάδας να δίνουν βροντερό «παρών» και να δημιουργούν ατμόσφαιρα αγώνα, ο Κώστας Βασιλακάκης και οι ποδοσφαιριστές του ξεκίνησαν το… χτίσιμο της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Το «παρών» έδωσαν οι Ανδρούτσος, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Περπερίδης, Ρούτσης, Καψάλης, Παπαστεργίου, Τσιμίκας, Μπονέρης, Τάντιτς, Πολυχρονίδης και Μπαντάκ από το περσινό (2014-15) ρόστερ καθώς και οι Μπεριάν, Μπαλού, Ντα Κόστα, Βιτλής, Κουκόλης, Προβατίδης, Ατματσίδης, Στεργιανός, Κοσμίδης, Μέλκας, Καστανιώτης και Ανδρέου από τους νεοαποκτηθέντες. Απουσίασε ο Φουρτάδο που θα φτάσει την Τρίτη (28/7) στην πόλη και ο Αγγελούδης που ακόμη τυπικά δεν έχει μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή.

Πηγή: serressport.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep