«Έχουμε βλέψεις για την κορυφή»

Ο Πανσερραϊκός στοχεύει ψηλά τη νέα σεζόν στη Football League σύμφωνα με τον Απόστολο Ανδρούτσο

Υψηλές είναι οι βλέψεις του Πανσερραϊκού, αν και «νεοφώτιστος» στη Football League σύμφωνα με τον πορτιέρο της ομάδας, Απόστολο Ανδρούτσο. Ο πορτιέρο των «λιονταριών» μιλώντας στην ΕΡΑ Σερρών αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου στην πρώτη προπόνηση, στην επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα αλλά και στο ενδιαφέρον του Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρώτη προπόνηση: «Ήταν αρκετά ενθουσιώδης μπορώ να πω, με βάση τις πρώτες προπονήσεις και άλλων ομάδων. Ο κόσμος δείχνει ότι μας στηρίζει και μας πιστεύει για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Είναι τεράστια η δύναμη που μπορεί να σου δώσει ο κόσμος ειδικά στην έδρα σου και το καταλάβανε όλοι. Ειδικά στο φινάλε του πρωταθλήματος, όταν πίστεψαν ότι εμείς θα βγούμε. Ειδικά στην Καβάλα ήταν σα να παίζουμε εντός έδρας».

Για την περσινή προσπάθεια και την άνοδο: «Σε όλη την Ελλάδα πίστευαν ότι θα επικρατήσει η ιστορία και η φανέλα αλλά τους διαψεύσαμε. Μέσα στο γήπεδο ήμασταν καλύτεροι και το αποδείξαμε. Υπήρχαν δύσκολες καταστάσεις που δε βγήκαν προς τα έξω, πράγματα που τα βιώνει αυτός που είναι στο γήπεδο. Πάντα θα υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι να τα ξεπερνάς. Δεν είναι είδηση βέβαια ότι ο Πανσερραϊκός ανέβηκε, απλά ήταν μεγάλη επιτυχία λόγω της μάχης που έγινε».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Είπα ναι γιατί με προσεγγίσανε νωρίς, δείχνοντας σωστό προγραμματισμό. Μου δείξανε ότι με θέλουν. Έτσι όπως είναι το ποδόσφαιρο είναι σημαντικό να πας σε μία ομάδα που δείχνουν πως σε θέλουν. Και εγώ ήθελα μία ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο για αυτό και έμεινα. Δεν χρειάστηκε παρά δέκα λεπτά για να συμφωνήσουμε».

Για τα δημοσιεύματα περί πρότασης από τον Άρη: «Πιστεύω ότι ισχύει, αν και δεν ήρθανε σε επαφή μαζί μου άμεσα, αλλά με κάποιους δικούς μου. Με τιμά το ενδιαφέρον αλλά από την στιγμή που είχα δώσει τον λόγο μου στον Πανσερραϊκό, όποια ομάδα και αν ήταν, δεν θα μπορούσα να τον πουλήσω. Και παραπάνω να ήταν τα χρήματα δεν θα το έκανα, αν και ο Άρης είναι ιστορική ομάδα».

Για τους στόχους της νέας χρονιάς: «Η ομάδα που κάνουμε θα κοιτάζει ψηλά στην βαθμολογία. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε με ακρίβεια, γιατί δεν ξέρουμε πως θα είναι το πρωτάθλημα, αλλά θα έχουμε βλέψεις προς την κορυφή. Έχουν έρθει καλοί παίκτες, έμπειροι και νέοι με φιλοδοξίες. Το κράμα που θα γίνει θα φανεί στο γήπεδο. Υπάρχει σύγχυση γενικά στο πρωτάθλημα οπότε δε μπορούμε να πούμε πολλά».

Πηγή: serressport

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep