Η προφύλαξη του αρχηγού

Ο Γιώργος Πετράκης προφύλαξε τον Αλέξη Σελινιωτάκη στο ματς με τον Αρη και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του

[googlead][/googlead]

Στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή στις 13 Μαρτίου ο Αλέξης Σελινιωτάκης έπαιξε σφίγγοντας τα δόντια, αντικαταστάθηκε στο 69' και έκτοτε προσφυλάσσεται από το τεχνικό τιμ.

Παρ' ότι οι εξετάσεις είναι καθαρές ο αρχηγός αισθάνεται ενοχλήσεις οι οποίες κόστισαν και την απουσία του από το παιχνίδι με τον Αρη. Μετά το ρεπό της Δευτέρας η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί στην προπόνηση της Τρίτη 27/3. Απομένει δηλαδή να φανεί αν θα συνεχίσει το συντηρητικό πρόγραμμα ή θα είναι σε θέση να ανεβάσει ρυθμούς εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Σπάρτη το Σάββατο 31/3.

Εκτός προπονήσεων είναι το τελευταίο διάστημα και ο Γιώργος Σερβιλάκης που ακολουθεί θεραπείες, λόγω προβλήματος στη μέση.

Από κει και πέρα ο προπονητής Γιώργος Πετράκης περιμένει μέσα στην εβδομάδα και την επιστροφή των διεθνών Μανώλη Σάλιακα και Αρντιτ Τόλι. Ανάλογα με την επιβάρυνσή τους θα κριθεί αν θα συμπεριληφθούν στο πλάνο για το προσεχές παιχνίδι στη Λακωνία. Σε κάθε περίπτωση οι Κρητικοί θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες στο χορτάρι (γιατί κέρδισαν στα χαρτιά Αχαρναϊκό και Βέροια), μετά το 2-0 επί της Καλλιθέας στις 20 Φεβρουαρίου.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep