«Μαχαιριές» από αέρος

Ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός δέχτηκε τέσσερα γκολ από κεφαλιές στις εντός έδρας ήττες με Παναχαϊκή και Αρη

 

[googlead][/googlead]

Την τρίτη διαδοχική εντός έδρας ήττα του υπέστη ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός, αλλά υπάρχει μία σημαντική διαφορά στα δύο τελευταία παιχνίδια σε σχέση με το 0-3 από τον Εργοτέλη.

Τόσο απέναντι στην Παναχαϊκή (1-2) όσο και με τον Αρη (2-3) οι Κρητικοί αισθάνονται ότι αδικούνται -βάσει της εικόνας τους και των ευκαιριών- από το τελικό αποτέλεσμα το οποίο διαμορφώθηκε και στις δύο περιπτώσεις με «μαχαιριές» από αέρος.

Κόντρα στους Αχαιούς η άμυνα αδράνησε σε στημένες φάσεις (ύστερα από κόρνερ σκόραραν Μωραΐτης και Φωτάκης), ενώ με τον Αρη «κόλλησε» στη ροή του αγώνα δύο φορές (στο 1-2 με τον Διαμαντόπουλο και στο 2-3 με τον Πασά). Συνολικά δηλαδή ο ΑΟ Χανιά ΚΙσσαμικός δέχτηκε με κεφαλιά τα 4 από τα 5 τελευταία γκολ εντός έδρας.

Προληπτικά εκτός ο Σελινιωτάκης
Εν τω μεταξύ, το πρόγραμμα της Κυριακής 25 Μαρτίου περιελάμβανε προπόνηση μίας ώρας. Οσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί στο ματς του Σαββάτου (24/03) έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε τελειώματα φάσεων στο επιθετικό τρίτο με παράλληλο στόχο τη βελτίωση αερόβιας ικανότητας.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Μανώλης Σάλιακας, Άρντιτ Τόλι και ο τραυματίας Γιώργος Σερβιλάκης, ενώ προληπτικά έμεινε εκτός ο Αλέξης Σελινιωτάκης. Ο αρχηγός δεν χρησιμοποίηθηκε ούτε στο ματς με τον Αρη, αφού κρίθηκε ότι πρέπει να προστατευτεί λόγω επιβάρυνσης που είχε το τελευταίο διάστημα.

Τη Δευτέρα η 26/3 η ομάδα έχει ρεπό και από την Τρίτη αρχίζει η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σπάρτη (31/03).

 

«Μαχαιριές» από άερος

Last modified onΚυριακή, 25 Μάρτιος 2018 14:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep