Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 991

Αλλαγές νίκης στους πάγκους

Τέσσερις προπονητές έκαναν ντεμπούτο στην 8η αγωνιστική και πανηγύρισαν νίκες με τις ομάδες τους

Τέσσερις ομάδες της Football League άλλαξαν προπονητή κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων θέλοντας να κάνουν νέα αρχή το 2017. Οι νέοι προπονητές που ανέλαβαν κατάφεραν να φέρουν τον άνεμο αλλαγής, καθώς και οι τέσσερις έκαναν νικηφόρο ντεμπούτο.

Στην Καλλιθέα ο Νίκος Κουρμπανάς ανέλαβε καθήκοντα μόλις την Παρασκευή 30/12, επιστρέφοντας μετά από 15 χρόνια. Τέσσερις μέρες μετά, η αθηναϊκή ομάδα υποδεχόταν τον Άρη, ένα από τα φαβορί για την άνοδο στη Super League. Όμως οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να αντέξουν την πίεση της ομάδας της Θεσσαλονίκης και με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Τσίπρα, επικράτησαν 2-0. Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της Καλλιθέας φέτος και η πρώτη μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες. Η ψυχολογία άλλαξε πλέον στο «Ελ Πάσο» και ο Νίκος Κουρμπανάς μπορεί να δουλέψει πιο άνετα.

Στο Αίγιο και φέτος τα προβλήματα είναι πολλά, αλλά ο Δημήτρης Σπανός επέστρεψε στον Παναιγιάλειο, μετά από έξι χρόνια, με στόχο να τον βοηθήσει. Ο 45χρονος τεχνικός έπιασε δουλειά την Πέμπτη (29/12) στους «μελανόλευκους», αλλά φρόντισε να τους ζητήσει να κάνουν κάποια πράγματα στο γήπεδο. Και την Τετάρτη (4/1) κόντρα στην πρωτοπόρο Λαμία, ο Παναιγιάλειος στάθηκε αξιοπρεπώς και μάλιστα κατάφερε να επικρατήσει με 1-0, χάρη στο τέρμα του Τσιλιγκίρη. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη των «μελανόλευκων» στο πρωτάθλημα, με τη σημασία της να είναι μεγάλη για τη συνέχεια.

Ο Απόλλων Σμύρνης άλλαξε προπονητή, όχι τόσο επειδή δεν έπαιρνε τα αποτελέσματα, αλλά επειδή δεν είχε την αναμενόμενη εικόνα. Ο Άκης Μάντζιος ξεκίνησε τις προπονήσεις στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» την Παρασκευή (30/12) και προσπάθησε μέσα σε λίγες μέρες να γνωρίσει το ρόστερ. Στο ντεμπούτο του είχε δύσκολο έργο στα Χανιά απέναντι στον φορμαρισμένο Κισσαμικό, ωστόσο με γκολ του Πετρόπουλου, ο Απόλλων πήρε τη νίκη με 1-0. Οι «κυανόλευκοι» μπήκαν και πάλι σε θέση οδηγού στη Football League και ο Μάντζιος καλείται πλέον να τους διατηρήσει πρώτους ως το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο ΑΟ Χανιά φέτος δεν ξεκίνησε ιδανικά τη χρονιά και ο Σάκης Παπαβασιλείου ανέλαβε καθήκοντα την Πέμπτη (29/12), έχοντας λιγοστούς παίκτες στη διάθεσή του, λόγω των ανακατατάξεων στο ρόστερ. Παρά το ταξίδι-οδύσσεια στην Κομοτηνή, ο ΑΟΧ παρουσιάστηκε αποφασισμένος μέσα στο γήπεδο και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 απέναντι στον Πανθρακικό. Το αυτογκόλ του Πετρούση και το γκολ του Σταματή έδωσαν ανάσα στους Χανιώτες ενόψει της συνέχειας, με τον Παπαβασιλείου να περιμένει τις μεταγραφές για να παρουσιάσει ακόμα καλύτερη εικόνα μέσα στο γήπεδο.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep