Κορυφή ο Απόλλων

Η νίκη (1-0) του Απόλλωνα σε βάρος του Κισσαμικού στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου τον έφερε στο ρετιρέ.

Τις ήττες των Άρη, Λαμίας εκμεταλλεύτηκε ο Απόλλων Σμύρνης και πάτησε στην κορυφή της βαθμολογίας! Οι «κυανόλευκοι» σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από πολλές κίτρινες κάρτες, επικράτησαν 1-0 στο Μάλεμε χάρη σε γκολ του Αντώνη Πετρόπουλου και βρέθηκαν στο ρετιρέ.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, αλλά μετά το 10λεπτο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν. Μάλιστα, απείλησαν κυρίως με στατικές φάσεις. Στο 28' ο Μαρτίνεθ με φάουλ ανάγκασε τον Χιώτη να παραχωρήσει κόρνερ και στο 45' ο Σταθάκης με νέα εκτέλεση έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ. Το πρώτο 45λεπτο, πάντως, ήταν αρκετά σκληρό, με τον ρέφερι να δείχνει πέντε κίτρινες κάρτες.

Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 54', σε μία φάση που δημιούργησε ο νεοαποκτηθείς Χιντζίδης και την οποία μετέτρεψε σε γκολ ο Αντώνης Πετρόπουλος με κεφαλιά. Οι Κρητικοί πίεσαν για την ισοφάριση, έχασαν ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν έστω τον πόντο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 54' Πετρόπουλος

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Σταθάκης, Κουρέλλας, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ (73' Κίκε), Βλάχος (58' Ποκόνγκ), Θέος (58' Μάντζης), Μίλιτς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χιώτης, Κύργιας, Δεληζήσης, Ντάσιος, Χιντζίδης (59' Βαλεριάνος), Κάσσος, Ρομάνο (46' Σιατραβάνης), Τσιάρας, Τζάνης (78' Πάνος), Κονέ, Πετρόπουλος.

Διαιτητής: Αντιπαριώτης (Αν. Αττικής)

Βοηθοί: Μήταρης (Αν. Αττικής), Τρουλινός (Ηρακλείου)

Last modified onΤρίτη, 10 Ιανουάριος 2017 01:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep