Θύελλα με Σπανό!

Στο ντεμπούτο του Δημήτρη Σπανού ο Παναιγιάλειος υποχρέωσε τη Λαμία στην πρώτη φετινή της ήττα με 1-0.

Μετά την Καλλιθέα, η οποία υποχρέωσε τον Άρη στην πρώτη του ήττα, την Τετάρτη (04/01) ήταν η σειρά του Παναιγιαλείου να ρίξει στο καναβάτσο ένα φαβορί. Στο ντεμπούτο του Δημήτρη Σπανού η «Μαύρη Θύελλα» επικράτησε 1-0 της Λαμίας και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα, υποχρεώνοντας τους... μέχρι χθες πρωτοπόρους στην πρώτη φετινή τους ήττα.

Η ομάδα της Φθιώτιδας είχε στο αρχικό σχήμα τον νεοαποκτηθέντα Δημήτρη Φερφελή, με τον πρώην επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα να απειλεί αρχικά στο 6' και στο 29' από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ να έχει σουτ στο δοκάρι. Για τον Παναιγιάλειο σα να μην έφταναν οι πολλές απουσίες έχασαν τραυματία τον Βλάχο στο 19'.

Η Λαμία ήταν καλύτερη και απείλησε τον Στρέζο, τόσο στο 30' με σουτ του Καραγιάννη, όσο και στο 39' με τον Βασιλόγιαννη. Ωστόσο, «πλήρωσε» την αστοχία της στο δεύτερο 45λεπτο. Κόντρα στη ροή του ματς, λοιπόν, στο 59' ο Μπούζας εκτέλεσε φάουλ, ο Αναστασιάδης δεν απομάκρυνε σωστά και ο Τσιλιγκίρης με σουτ στην κίνηση έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που παραβίασε φέτος την εστία των φιλοξενούμενων έπειτα από 683 αγωνιστικά λεπτά.

Ο Μπάμπης Τεννές ρίσκαρε και πέρασε στο ματς τους Τσούκαλο, Αυγενικού, ενώ στο 82' οι «κυανόλευκοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση όταν ο Αναστασιάδης μόνος με κεφαλιά δεν βρήκε στόχο. Ο Παναιγιάλειος, πάντως, με καλή αμυντική λειτουργία κατάφερε να κρατήσει το μηδέν παθητικό και να πανηγυρίσει ένα σπουδαίο τρίποντο. Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τη Λαμία μετά από ένα αήττητο σερί επτά αγώνων. Έτσι, δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Άρη και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει την ψαλίδα.

H ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 59' Τσιλιγκίρης

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Στρέζος, Ρότα, Βλάχος (19' Κοντοές), Ντέμο, Τσιλιγκίρης (89' Ξόμπλιος), Καζναφέρης, Στίκας, Μπούζας, Κατίδης (62' Μωυσίδης), Κρητικός, Σκαρτσίλας.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου (46' Πεταυράκης), Αναστασιάδης, Κοτσώνης (74' Αυγενικού), Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης (68' Τσούκαλος), Βάντερσον, Φερφελής.

Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Καλαμπόκης, Χουλιάρας (Αιτ/νίας)

Last modified onΤρίτη, 10 Ιανουάριος 2017 01:26

1 comment

  • ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Τετάρτη, 04 Ιανουάριος 2017 17:58 Comment Link

    Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΚΑΙ Σ΄ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΦΕΡΟΥΝ, ΤΟΣΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΟΜΒΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ. ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΤΥΧΕΙ 3 ΓΚΟΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΜΥΝΑ ΜΕ 8 ΓΚΟΛ ΠΑΘΗΤΙΚΟ, ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΩΡΙΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΠΩΣ ΕΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ 2 ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡ [ΓΚΟΛΤΖΗ ΤΥΠΟΥ ΛΟΥΚΙΝΑ] ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ [ΠΧ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗ ΤΥΠΟΥ ΛΕΟΖΙΝΙΟ]. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΦΕΝΟΣ ΘΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ, ΑΦΕΤΕΡΩ ΔΕ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ. ΟΜΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΛΥΠΑΤΑΙ ΤΟ ΚΑΡΦΙ, ΧΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΛΟ, ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΦΑ ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, Η ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep