Ντέρμπι χωρίς νικητή

Απόλλων Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 0-0 στη Ριζούπολη.

Ο Απόλλων Σμύρνης έχασε την ευκαιρία να... εκτοξεύσει στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από τη δεύτερη θέση και ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν εκμεταλλεύτηκε τη δυνατότητα να περάσει αυτός στην πρώτη θέση της Super League 2 ύστερα από έξι αγωνιστικές. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στη Ριζούπολη.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήταν ιδιαίτερα προσεκτικές στην άμυνα, αν και στο φινάλε η Ελαφρά Ταξιαρχία θα μπορούσε να πάρει το ματς, αλλά ο Βουό είδε την κεφαλιά του να σταματά στο αριστερό δοκάρι, έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ντέρμπι κορυφής η πρώτη άξια αναφοράς ευκαιρία χάθηκε στο 44', όταν το ψαλιδάκι του Καραγκούνη πέρασε πάνω από την εστία του Χουτεσιώτη. Στο φινάλε του αγώνα, στο 93', ο Ξύδας έκανε σουτ για τους Ηπειρώτες, το οποίο έβγαλε σωτήρια ο Χουάντερσον, κρατώντας το μηδέν.

Ο Απόλλων διατηρήθηκε έτσι στην πρώτη θέση, έχοντας 14 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε δεύτερος, στο -2.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Λαρέα, Βιτλής, Ζησόπουλος, Κύργιας, Λαγός, Μπλάζιτς, Καραγκούνης (61' Παυλίδης), Ιριτιέρ (71' Μπαστιάνος), Μπεντινέλι, Μαρκόφσκι (83' Βουό).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Α. Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Παντελάκης, Σιόντης (66' Λιάσος), Κάστρο, Καρτάλης (80' Ξύδας), Λέο (61' Νάουμετς), Παμλίδης, Κριζμάν.

Last modified onΚυριακή, 24 Νοέμβριος 2019 17:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep