«Λευκή» ισοπαλία στην Άρτα

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι ανάμεσα στον Καραϊσκάκη και τα Χανιά.

Ο Καραϊσκάκης υποδέχτηκε τα Χανιά στην Άρτα για την 6η αγωνιστική της Super League 2. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ (0-0). Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες για γκολ, αλλά είτε λόγω των γκολκίπερ (Μέλκας - Κουτζαβασίλης), είτε λόγω κακής τελικής ενέργειας, δεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 15' οι Αρτινοί είχαν δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Μέτσε, ενώ στο 43' ο Κουσκουνάς που βρέθηκε φάτσα με το τέρμα, δεν έκανε την προβολή όπως θα ήθελε και αστόχησε. Ο ίδιος παίκτης είδε στο 45' τον Μέλκα να εκτινάσσεται και να απομακρύνει σε κόρνερ την κεφαλιά του.

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους ο Καραϊσκάκης είχε μια ελαφρά πρωτοβουλία, αλλά η πρώτη φορά που απείλησε ουσιαστικά ήταν στο 73', όταν με διπλή προσπάθεια ο Κυβελίδης δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουτζαβασίλη. Στο 77' ο Κουσκουνάς πήγε να κρεμάσει τον Μέλκα, ο οποίος όμως μπλόκαρε.

Στα τελευταία δέκα λεπτά το παιχνίδι έγινε... ροντέο, με φάσεις εκατέρωθεν. Στο 83' ο Ναζλίδης που σκόραρε με κεφαλιά καταλογίστηκε σε θέση οφσάιντ, ενώ τα Χανιά ζήτησαν πέναλτι στο 87' για ανατροπή του Παπαχρήστου από τον Καψάλη. Ο διαιτητής Πανυτσίδης (Κοζάνης) έδειξε "παίζεται", όπως την ίδια απόφαση πήρε και στο 92' όταν ο Ψιάνος βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή των Χανίων.

Ο Καραϊσκάκης, σημειώνεται, προερχόταν από δύο ήττες και μια ισοπαλία, ενώ τα Χανιά προέρχονταν από το «διπλό» στην Κέρκυρα.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ (Α. Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Βλάχος, Καπίας, Μασούρας, Μέτσε, Ψιάνος, Κυβελίδης (78' Κούστα), Τσούτσης (64' Καψάλης).

XANIA (Α. Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Σωτηράκος, Σελινιωτάκης, Παπαχρήστος, Δημητριάδης (64' Λεοζίνιο), Μουμίν, Παναγιωτούδης (65' Χύσι), Τζιώρας (64' Ναζλίδης), Κάσσος, Κουσκουνάς

Last modified onΚυριακή, 24 Νοέμβριος 2019 16:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep