Το πρώτο «χτύπημα» με Ολαϊτάν

Ο Απόλλων Πόντου σημείωσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, 1-0 την Κέρκυρα.

Στην 6η αγωνιστική έμελλε να κατακτήσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ο Απόλλων Πόντου. Η ομάδα της Καλαμαριάς επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας για τη Super League 2, με γκολ που σημείωσε στο 74' ο Μάικλ Ολαϊτάν. Οι Φαίακες, από την πλευρά τους, που έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 70' λόγω αποβολής του Τσιμπούκα, είναι πλέον η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που μετρά μόνο ήττες.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι, με σουτ του Καλαϊτζίδη που έδιωξε σε κόρνερ ο Παγκράτης. Τρία λεπτά αργότερα, ο γκολκίπερ της Κέρκυρας έβγαλε και το σουτ του Ολαϊτάν. Η ομάδα της Καλαμαριάς έφτασε και πάλι σε τελική στο 19', όταν ο Λουφάκης από θέση βολής απέτυχε να σκοράρει. Η Κέρκυρα, με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Γεωργακόπουλος έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Πολίτη. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με κεφαλιά του Μπρίτο, που μπλόκαρε ο Πολίτης.

Οι φιλοξενούμενοι και πάλι απείλησαν, στο 57', αλλά ο Κρητικός είδε τον Πολίτη να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ που εξαπέλυσαν. Στο 70' αποβλήθηκε ο Τσιμπούκας για την Κέρκυρα και τέσσερα λεπτά μετά ήρθε το γκολ με πολύ ωραίο πλασέ του Ολαϊτάν, μέσα και αριστερά από την περιοχή. Η Κέρκυρα πούλησε ακριβά το... τομάρι της πάντως, καθώς στο 92' ο Βουκελάτος εκτέλεσε φάουλ, με τη μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δ. Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Χασομέρης (90+4' Καλογέρης), Ολαϊτάν, Κοντοές, Δόρης, Αμαραντίδης, Καλαϊτζίδης, Λουφάκης (84' Δαλανιόπουλος), Σαμαράς.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Λ. Βόκολος): Παγκράτης, Αγιώτης, Πιαστόπουλος, Τσιμπούκας, Ζερβόπουλος, Κρητικός, Παυλής, Γεωργακόπουλος (67' Βουκελάτος), Βασιλούδης, Μίσκου (72' Γενιτσαρίδης), Βλάχος.

Last modified onΚυριακή, 24 Νοέμβριος 2019 17:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep