Καρέ σωτηρίας για Ζάκυνθο

Με το εκπληκτικό 4-0 επί της Παναχαϊκής η Ζάκυνθος έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της.

Πολύ πιο κοντά στην σωτηρία της έφτασε η Ζάκυνθος μετά το επιβλητικό 4-0 κόντρα στην Παναχαϊκή και κατάφερε ουσιαστικά να μειώσει τις ελπίδες της ομάδας της Πάτρας που ήθελε τουλάχιστον την ισοπαλία για να κρατήσει την επαφή της με τις θέσεις της παραμονής. Οι Αχαιοί άντεξαν μέχρι το 55', αλλά από εκεί και έπειτα ήρθε η κατάρρευση και το πολύ βαρύ αποτέλεσμα που τη στέλνει με το... ενάμιση πόδι στη Γ' Εθνική.

Οι Πατρινοί στο ματς του Σαββάτου (12/03) στο νησί του Ιονίου ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, δημιούργησαν ευκαιρίες και κατάφεραν να ανησυχήσουν τον τερματοφύλακα της Ζακύνθου, αλλά το 0-0 έμεινε μέχρι την ανάπαυλα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφεραν να προηγηθούν στο 55ο λεπτό με τον Κυριακίδη και από εκεί και πέρα τα δεδομένα έγιναν πιο εύκολα για την Ζάκυνθο.

Η Παναχαϊκή προσπάθησε να ισοφαρίσει, βγήκε μπροστά, αλλά όταν έγινε το 2-0 (82' Ζέλιος), έμεινε τόσο από δυνάμεις, όσο και από ψυχικά αποθέματα και έτσι το σκορ ξέφυγε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Οι Κρολ (84') και Σταματής (86') ήταν αυτοί που έγραψαν το τελικό 4-0. Ο τελευταίος, μάλιστα, βρήκε δίχτυα για 3ο διαδοχικό ματς, αφού είχαν προηγηθεί γκολ απέναντι σε Αγροτικό Αστέρα και Καλλιθέα.

Στο τέλος της αναμέτρησης, ο Πέδρο έπιασε την μπάλα με τα χέρια για να δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα σε μια κίνηση που έγινε πιθανότατα, γιατί συμπλήρωνε επτά κίτρινες κάρτες. Οι νησιώτες με το αποτέλεσμα αυτό ξέφυγαν επτά πόντους από τους Πατρινούς, αλλά η διαφορά τους ουσιαστικά είναι 8 πόντοι, αφού υπερισχύουν σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας.

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 4-0 
 ΣΚΟΡΕΡ: 55' Κυριακίδης, 82' Ζέλιος, 84' Κρολ, 86' Σταματής
 ΚΟΚΚΙΝΗ: 90' Πέδρο (2η κίτρινη)
 ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Κυριακίδης, Τσιάμης, Πεχλιβανόπουλος, Ορφανίδης, Αποστόλου, Ζέλιος, Κουρέλλας, Ζαϊρί (87' Αντωνίου), Σταματής, Κρολ (89' Λέκκας).
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Στρέζος, Παπανικολάου, Ασίγκμπα, Χούσα (67' Ρόκας), Ι. Λαμπρόπουλος (88' Σαμπατάκος), Γ. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Πέδρο, Μουκίδης, Τρίγκας, Χαρτσιάς.
Διαιτητής: Κοσικίδης (Αθηνών)
Βοηθοί: Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής), Σαμοΐλης (Αθηνών) 
Last modified onΣάββατο, 12 Μάρτιος 2016 18:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep