Της έκοψε τα φτερά στο 92’

Ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε (2-2) την Κέρκυρα στις καθυστερήσεις και ανακάτεψε πάλι την τράπουλα στην κορυφή.

Ο Πανσερραϊκός και η Κέρκυρα χόρευαν στην βροχή για 93 λεπτά, αλλά κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Σε μια από τις καλύτερες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος της Football League, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πάλεψαν για τη νίκη σε όλη τη διάρκειά της και τελικά... ήρθαν ισόπαλοι (2-2).

Ο Εμίλιο Φουρτάδο άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ στο 21ο λεπτό, κόντρα στην εικόνα του αγώνα που ήθελε την Κέρκυρα να πιέζει, αλλά να μην μπορεί να κάνει τελικές προσπάθειες. Η αντίδραση των φιλοξενούμενων δεν ήταν άμεση, αν και πήραν πάλι τα ηνία του αγώνα.

Η λύση για την ομάδα του Ιονίου ήρθε από δύο τυχερά γκολ, αφού στο 57ο λεπτό η μπάλα κόντραρε στο τείχος και έβγαλε τετ α τετ τον Μπαλντοβαλίεφ που ισοφάρισε, ενώ στο 63ο λεπτό ο Ζορμπάς έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή που χρειάστηκε κόντρα για να πάρει τροχιά προς το τέρμα και να μην φύγει πολλά μέτρα πάνω από την εστία.

Μετά το 2-1 υπέρ της Κέρκυρας ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που πήρε κυρίαρχο ρόλο, έχασε πολλές ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση νωρίτερα και τελικά αυτή ήρθε στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων, όπου ο Τριανταφυλλάκος μετά από πολλές κεφαλιές στην περιοχή του Αραμπατζή έκανε το σουτ, που κατέληξε στο βάθος της εστίας του, παρότι ο τερματοφύλακας της ομάδας του Ιονίου προσπάθησε να διώξει την μπάλα.

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ 2-2 
ΣΚΟΡΕΡ: 21’ Φουρτάδο, 92’ Τρινταφυλλάκος – 57’ Μπαλντοβαλίεφ, 63’ Ζορμπάς
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάουλο Κάμπος): Ανδρούτσος, Καρράς, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Σιάκκας, Ολίσε, Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας (82’ Δωματάς), Γιάντσης (82’ Ρούτσης), Φουρτάδο.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αραμπατζής, Γκόμες, Χιντζίδης, Ιωάννου, Βενέτης, Ανδρεόπουλος, Ντουαλά (61’ Κόντος), Νίκιτς, Ζορμπάς (77’ Παμλίδης), Αρναρέλλης, Μπαλντοβαλίεφ (83’ Ντιόγκο).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Τζάνης (Τρικάλων

 

Last modified onΣάββατο, 12 Μάρτιος 2016 22:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep