Έχασαν την ευκαιρία

Ο Κισσαμικός παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στη Λαμία και οι δύο ομάδες έχασαν την ευκαιρία αναρρίχησης.

Η νίκη του Κισσαμικού την περασμένη εβδομάδα στο Μενίδι ουσιαστικά «κλείδωσε» τον στόχο της παραμονής. Παρόλα αυτά οι Κρητικοί έψαξαν το Σάββατο (12/03) το απόγευμα το τρίποντο σε βάρος της Λαμίας για να πιάσουν τον αντίπαλό τους και να πλησιάσουν, έστω προσωρινά, την 4η θέση, αλλά έμειναν στο 0-0. Ίδιος ήταν και ο στόχος της ομάδας της Φθιώτιδας, η οποία αν ήθελε να διατηρήσει ελπίδες 3ης θέσης, θα έπρεπε να κατακτήσει το δεύτερο φετινό εκτός έδρας τρίποντο.

Το ματς στο Μάλεμε δεν είχε πολλές καλές στιγμές, με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 35' με προβολή του Σελινιωτάκη και τους φιλοξενούμενους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 67' όταν ο Λαζαρίδης έσωσε την εστία του στο τετ α τετ με τον Μίλιεβιτς. Βέβαια, η Λαμία εμφανίστηκε με πολλά νέα πρόσωπα και χωρίς τους Κοτσώνη, Λεάντρο, Σιλιγαρδάκη, Καραλή, αλλά έχασε τραυματια τον Κυριακόπουλο. Ο στόχος της 3ης θέσης έχει απομακρυνθεί και πλέον θα δοθεί χρόνος σε παίκτες χωρίς πολύ χρόνο συμμετοχής.

Ο Κισσαμικός έψαξε την πρώτη εντός έδρας νίκη απέναντι σε ομάδα της πρώτης 5άδας, αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι, κράτησε το γεγονός ότι διατήρησε ανέπαφη την εστία του για 4ο διαδοχικό ματς και 377 αγωνιστικά λεπτά.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Κουρτεσιώτης, Ν' Γκουέμ, Σελινιωτάκης, Αυγενικού (70' Μάνιας), Βαττής (84' Ποσίνκοβιτς), Μάντζης (62' Ποκόνγκ), Σαπαλίδης.

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Γιαλούσης, Ντάσιος, Κυριακόπουλος (79' Παπαργυρίου), Μπαλού (65' Μπουλούλης), Τζόκιτς, Καραγιάννης (73' Νατσιόπουλος), Σιατραβάνης, Μίλιεβιτς, Πίντο.

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Λάμιας (Μεσσηνίας), Πάγκαλος (Λασιθίου)

Last modified onΣάββατο, 12 Μάρτιος 2016 16:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep