Διπλό και… αποδοκιμασίες

Η Παναχαϊκή πέρασε από τις Σέρρες επικρατώντας 2-1 του Πανσερραϊκού με πρωταγωνιστή τον Σάββα Σιατραβάνη.

Με δύο γκολ του Σιατραβάνη στο 2’ και 68’, η Παναχαϊκή «άλωσε» τις Σέρρες νικώντας τον Πανσερραϊκό 2-1. Οι Αχαιοί ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, με τους Σερραίους εν τούτοις να αντιδρούν και να πιέζουν στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά του αγώνα. Είχαν δοκάρι με τον Παπαστεργίου στο 75’, ενώ μείωσαν (2-1) με τον ίδιο παίκτη στο 85’, ωστόσο, δεν κατάφεραν να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με το τέλος του αγώνα οι οπαδοί του Πανσερραϊκού ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες, αφού είναι η δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα της ομάδας τους, μετά από εκείνη με τον Αγροτικό Αστέρα και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-2).

Η Παναχαϊκή ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού. Αιφνιδίασε με το γρήγορο γκολ του Σιατραβάνη στο 2’ και μέχρι το φινάλε του απώλεσε ακόμη τρεις σημαντικές ευκαιρίες. «Μοιραίος» παίκτης ήταν ο Πέδρο, ο οποίος σε δύο περιπτώσεις, στο 22’, 32’ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 39’ ήταν η σειρά του Στεργίδη να χάσει μοναδική ευκαιρία, όμως στο τετ α τετ με τον Ανδρούτσο νικητής βγήκε ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού. Από την άλλη, η ομάδα των Σερρών δεν βρήκε τα πατήματά της, όμως απείλησε με τον Ατματσίδη στο 40’ και 44, ενώ ζητά πέναλτι σε κράτημα του Αγγελούδη από τον Αθανασόπουλο στο 27’.

Στο δεύτερο μέρος, η Παναχαϊκή έχασε διπλή ευκαιρία με τον Τζίλα στο 50’, ενώ «πάγωσε» το δημοτικό γήπεδο των Σερρών στο 68’, όταν ο Σιατραβάνης αφού εξέθεσε την άμυνα των γηπεδούχων σκόραρε με πλασέ. Οι Σερραίοι αντέδρασαν, είχαν δοκάρι με τον Παπαστεργίου στο 75’ και μείωσαν (2-1) στο 85’ με τον ίδιο παίκτη.

Δείτε εδώ το live του αγώνα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανσερραϊκός (Κώστας Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Στεργιανός, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Κουκόλης, Ολίσε, Μπαλού (60’ Ρούτσης), Ατματσίδης (66’ Πόποβιτς), Μπεριάν (46’ Παπαστεργίου), Ραμίρες, Αγγελούδης.

Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Στεργίδης (87’ Καρβουνιάρης), Παπανικολάου, Πέδρο (65’ Τρίγκας, 90+5’ Χούσα), Κάργας, Λαμπρόπουλος Ι., Λαμπρόπουλος Γ., Ντελέκος, Σιατραβάνης, Χατζής, Τζίλας.

Last modified onΣάββατο, 24 Οκτώβριος 2015 21:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep