Νίκη από τη... βούλα

Ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε 1-0 τη Λαμία και έκανε το «δύο στα δύο» στο ΕΑΚ.

Οι Βολιώτες χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα κατάφεραν να πάρουν το δεύτερο τρίποντο στην έδρα τους, αυτή τη φορά κόντρα στη Λαμία (1-0) και πλέον πάνε με άλλη ψυχολογία στο προσεχές θεσσαλικό ντέρμπι του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ. Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Ντεπέτρις στο 67' με γκολ που σημείωσε από τα 11 βήματα.

Δεν είχε κάποια αξιόλογη φάση το πρώτο μέρος στο ΕΑΚ του Βόλου. Ο Ολυμπιακός Βόλου απείλησε κυρίως με τους Ντεπέτρις (6’, 36’), Τσιλιγκίρη (9’) και Γουόρντεν (24)’, ενώ η Λαμία δεν φάνηκε επιθετικά παρά μόνο στην εκτέλεση φάουλ του Νατσιόπουλου στο 18’.

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό Βόλου να προσπαθεί επιθετικά για να πάρει κεφάλι στο σκορ. Τα κατάφερε στο 67’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντεπέτρις, το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε χέρι του Ζουλιώτη. Το 1-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Πλέον, οι Βολιώτες έχουν το μυαλό τους στο ματς Κυπέλλου με τα Χανιά (Πέμπτη, 29/10) και έπειτα στο θεσσαλικό ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΛ στη Λάρισα.

Δείτε εδώ το live του αγώνα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Στρατηλάτης, Ντάσιος, Καραμανλής, Αρβανίτης, Μπουτζίκος, Τσιάρας, Νάστος (57’ Φερνάντες), Νικολιάς, Τσιλιγκίρης (46’ Μοράν), Ντεπέτρις (79’ Ζέρης), Γουόρντεν.

Λαμία (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Κοντέων, Λεάντρο, Σιλιγαρδάκης (56’ Ν' Γκουέμ), Τόσκας (74’ Τριανταφυλλάκος), Νατσιόπουλος, Αντωνίου, Νεόφυτος, Πίντο (61’ Καραλής).

Last modified onΣάββατο, 24 Οκτώβριος 2015 18:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep