Η κακή ΑΕΛ «παίρνει» ισοπαλία

Ο Απόλλων έμεινε στο 0-0 με την ομάδα της Λάρισας που δεν άφησε τους επιθετικούς της “ελαφράς ταξιαρχίας” να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Στη «λευκή» ισοπαλία έμεινε για ακόμη ένα ματς ο Απόλλων που έχει να σκοράρει από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Ζάκυνθο, όταν έκανε και τη μοναδική του φετινή νίκη. Οι ποδοσφαιριστές του Αλέκου Βοσνιάδη μπορεί να ήταν σαφώς καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, να διατήρησαν την κατοχή της μπάλας και να δημιουργούσαν παιχνίδι, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε μια αξιόλογη τελική προσπάθεια απέναντι στην πρωτοπόρο ΑΕΛ.

Πλέον η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι με την πλάτη στον τοίχο και η θεσσαλική ομάδα που διατήρησε το αήττητό της στο φετινό πρωτάθλημα πηγαίνει στο ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Βόλου εντός... με τον αέρα της διαφοράς των έξι βαθμών παρότι είχε την πρώτη της απώλεια.

Ο Απόλλων μπορεί να φωνάζει για την φάση του 52ου λεπτού, όταν ο Νικολακάκης στην προσπάθειά του να βγάλει την μπάλα από την περιοχή την πήρε με το χέρι, αλλά ο διαιτητής Ανούσος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, διαιτητής και βοηθός έχασαν πολλές φάσεις και είχαν λάθος υποδείξεις ακόμη και σε κόρνερ... είτε αυτά που ήταν και δεν δόθηκαν στον Απόλλωνα, αλλά και σε ένα που δεν ήταν και έδειξαν την γωνία.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΕΛ 0-0

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταϊρης, Πάνος, Βαλεριάνος, Γκότοβος, Δεληζήσης, Φατιόν, Λαγός (85' Συμελίδης), Παρπέξ, Αλμπάνης (78' Κρητικός), Κονέ, Τζιώρας

ΑΕΛ (Ράστκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Γιοβάνοβιτς, Βέρτζος, Κοντοχρήστος, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Ουρτάδο (25' λ.τ. Πάτο), Ναγιάρ, Μπουντόπουλος (87' Χοτζάλι), Μπόγιοβιτς (70' Μαρουκάκης)  

Last modified onΣάββατο, 24 Οκτώβριος 2015 20:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep