Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μίλησε στα… χασομέρια ο Γκούρμα!

Η Λαμία έσωσε την παρτίδα (1-1) στις καθυστερήσεις απέναντι στον Φωκικό!

Με σύμμαχο την παράδοση που την ήθελε να μην χάνει στα τελευταία ματς από τη Λαμία, με ενθουσιασμό και με όπλο την έδρα ο Φωκικός υποδέχτηκε χθες τη Λαμία. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 18’ με κεφαλιά του πιο ποιοτικού ποδοσφαιριστή τους, του Νίκολα Γκατσέσα.
Ο Μπάμπης Τεννές δεν μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο παρά να ρισκάρει με την είσοδο των Γκούρμα, Χαϊκάλη. Στο 59’, λοιπόν, ήρθε η… προειδοποίηση από το δοκάρι του Γιενγκά, με τον Φωκικό να προσπαθεί να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Ωστόσο, στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων μίλησε η κλάση του Μάριο Γκούρμα. Ο περσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Βασιλόγιαννη και «πλήγωσε» με τον ίδιο τρόπο τους γηπεδούχους, σώζοντας την παρτίδα για τη Λαμία. Πολύ μαχητικός ο Φωκικός, παρά το άγχος της πρεμιέρας έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Τσεκρέζι, Μουστάκης, Καντούτσης, Παπαδόπουλος, Δημητρίου, Σαΐν, Ρεβυθόπουλος, Καρυπιάδης (66' Σκαρίμπας), Χαριτίδης (84' Ντάμπος), Γκατσέσα (90'+3' Χαλιώτης), Καλλέργης.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Κωστόπουλος, Λεάντρο, Φατιόν, Μουμίν (46' Γκούρμα), Γιενγκά, Βασιλόγιαννης, Φράγκος (46' Χαϊκάλης), Νεόφυτος.

Διαιτητής: Κοσικίδης (Αθηνών)

Βοηθοί: Κουτσόγιαννος, Νικολαδός (Αθηνών)

Last modified onΚυριακή, 19 Οκτώβριος 2014 23:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep