Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Και Όμο...ς διπλό

Η Ερμιονίδα πήρε σπουδαίο τρίποντο (2-0) στο Μενίδι επί του Αχαρναϊκού με αρκετά κλειστή άμυνα στο ημίωρο και επίθεση στη συνέχεια.

Ιστορική νίκη πανηγύρισε η Ερμιονίδα το απόγευμα της Κυριακής (19/10) στο Μενίδι, την πρώτη της στην ιστορία στη Football League! Ο Αχαρναϊκός δεν εκμεταλλεύθηκε την υπεροχή του πρώτου ημιχρόνου στο Μενίδι. Η ομάδα του Μενιδίου είχε κλείσει την Ερμιονίδα στην περιοχή της και στη συνέχεια η φιλοξενούμενη άρχισε να κερδίζει χώρο στο γήπεδο. Οι χαμένες ευκαιρίες των «πράσινων» κράτησαν το 0-0 στο ημίχρονο και η ομάδα της Αργολίδας κατάφερε να αιφνιδιάσει με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Στο 48ο λεπτό, ο Σβόγιτς έκανε την σέντρα σουτ και ο Βλαχόπουλος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Από εκεί και πέρα πάλι ο Αχαρναϊκός είχε την υπεροχή, την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να κάνει σοβαρή ευκαιρία.

Η καλύτερη ήταν του Γέσιτς στο 74ο λεπτό, οπότε από τα δύο μέτρα δεν έκανε καλά σουτ και η μπάλα πήρε ύψος, χτύπησε και στο δοκάρι για να φύγει πάνω από την εστία της Ερμιονίδας. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν κάποιες φορές στην κόντρα και σε μια από αυτές κατάφεραν να σημειώσουν το 2-0 με τον Όμο που με ξαφνικό σουτ την έστειλε στην γωνία του τέρματος του για να διαμορφώσει το αποτέλεσμα. Ακολούθησε αναταραχή, έπεσαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο και για κάποια λεπτά υπήρξε διακοπή με τον διαιτητή να τελειώνει το ματς κανονικά όταν ηρέμησαν τα πνεύματα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης (61' Καλογερόπουλος), Γέσιτς, Παπατόλιος, Κοντογουλίδης, Ιωαννίδης, Μανουσάκης (85' Θεοδώρου), Στουρνάρας, Καλαμιώτης (63' Ιορδανίδης).

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Τζανής, Συμελίδης (92' Παπανικολάου), Καραδέμητρος (71' Τσακόν), Βλαχόπουλος (81' Μπουσινάκης), Ταπέ, Όμο, Κολόκας, Μουσταφίδης, Σβόγιτς, Τούτοριτς.

Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Κουράκης (Ηρακλείου), Κωνστάντιος (Εύβοιας)

Last modified onΚυριακή, 19 Οκτώβριος 2014 19:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep