Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με… φόρα η Ζάκυνθος

Μετά το διπλό στο Βόλο, η Ζάκυνθος πήρε δεύτερο σερί διπλό (0-1), αυτή τη φορά κόντρα στον Τύρναβο περνώντας από το Αλκαζάρ.

Μόνο τυχαίο δεν ήταν τελικά το εκτός έδρας τρίποντο της Ζακύνθου στο Βόλο επί του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Ντάνι Ακίνο απέδρασε με το δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας τρίποντο και δίκαια αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Ο Κρισμάρεβιτς σημείωσε το νικητήριο τέρμα στο 71’.

Ο Τύρναβος ξεκίνησε δυνατά και επιθετικά το παιχνίδι. Έχασε σπουδαία τριπλή ευκαιρία στο 13’. Ο Σολφερίνο έπιασε το σουτ, ο Ξενοδόχοφ έδιωξε, αποδέκτης της μπάλας ήταν ο Χαλούλος, ο οποίος με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στην επαναφορά, μπάλα βρέθηκε στον Σολφερίνο, ο οποίος έπιασε το σουτ, αλλά την έστειλε άουτ. Από την άλλη, η Ζάκυνθος προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και απείλησε δις, με τον Ευθυμιάδη στο 29’ και τον Βαρέλα στο 44’.

Το δεύτερο μέρος είχε λιγοστές ευκαιρίες, εν τούτοις, η Ζάκυνθος ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ και πανηγύρισε μέσα από στημένη φάση σπουδαίο διπλό μέσα στο Αλκαζάρ. Ο Οικονόμου εκτέλεσε το φάουλ και ο Κρισμάρεβιτς σημείωσε με κεφαλιά το νικητήριο τέρμα στο 71’.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις    

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Χαλούλος (74' Γεωργίου), Πεχλιβανόπουλς, Σαμαράς (59' Σκαθαρούδης), Καραμανλής, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Ποκόνγκ, Στεργιανός, Τσούκαλος (53' Όττα), Σολφερίνο.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Ουνγιαλίδης, Τσόπελας, Φωτιάς, Καλλιβωκάς, Κρισμάρεβιτς, Οικονόμου, Αποστόλου (58' Λέκκας), Βαρέλα, Ευθυμιάδης (90' Πέττας), Χατζησάββας (85' Κρολ).

Διαιτητής: Μολιχιτούδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Κατσικογιάννης, Χαδήμογλου (Μακεδονίας)

Last modified onΚυριακή, 19 Οκτώβριος 2014 20:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep