Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τιμωρία στο… παρά ένα

Ο Αιγινιακός επικράτησε εντός έδρας 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας, σε ένα ματς που είχε δύο αποβολές και ένα χαμένο πέναλτι.

Ένα παιχνίδι που είχε λιγοστές φάσεις, αλλά ένα χαμένο πέναλτι των φιλοξενούμενων, που είχαν μοιραίο παίκτη τον Σωκράτη Μπουντούρη στο 77’ . Ο Αιγινιακός νίκησε χάρη σε γκολ του Ζούρκου στο 89’, ενώ οι δύο ομάδες τελείωσαν με 10 παίκτες λόγω αποβολών του Φαμπίνιο στο 55’ και του Κουλίδη στο 88’.

Αναγνωριστικό παιχνίδι έγινε στο πρώτο μέρος, χωρίς πολλές φάσεις. Ο Αιγινιακός πίεσε και προσπάθησε να ανοίξει το σκορ, δίχως αποτέλεσμα. Σημαντικότερη φάση αυτή στο 20’, όταν το σουτ του Κουτσοσπύρου κατέληξε στο αριστερό δοκάρι. Νωρίτερα, στο 6’, ο Φαμπίνιο είχε χάσει τετ α τετ.

Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος. Η Καρδίτσα είχε αριθμητικό πλεονέκτημα για περίπου 33 λεπτά, όμως δεν εκμεταλλεύθηκε την υπεροχή της. Έχασε πέναλτι στο 77’ με τον Σωκράτη Μπουντούρη (το κέρδισε από τον Τέλλο) , έμεινε με δέκα παίκτες στο 88’ (αποβολή του Κουλίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα) και πίσω στο σκορ ένα λεπτό μετά, όταν ο Ζούρκος με δυνατό σουτ έδωσε το πρώτο τρίποντο στον Αιγινικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE του αγώνα:

Οι συνθέσεις:

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Αλέκος Θεοδωρίδης): Τόλιος, Τέλλος, Λιόλιος (57' Μπάρος), Πάβλοβιτς, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Ζούρκος, Πέντα, Ναουμτσέφσκι (60' Πόποβιτς), Κουτσοσπύρος (75' Γεωργίου), Καζάκης.

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Γκουγκούδης (69' Βουτσιάς), Νίκιτς, Μίχος, Μπουντούρης (84' Υφαντής), Τζέκος, Ρόβας, Σάββας, Κουλίδης, Χατζηρίζος, Στάμος (91' Μαυριάς).

Διαιτητής: Κυριαζίδης (Έβρου)

Βοηθοί: Βασιλόπουλος (Έβρου), Κελάζογλου (Χαλκιδικής)

Last modified onΚυριακή, 19 Οκτώβριος 2014 19:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep