Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Αέρας από τα Μέγαρα!

Ο Αχαρναϊκός έκανε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με 3-0 επί του Βύζαντα και ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Την πρώτη του φετινή νίκη πανηγύρισε ο Αχαρναϊκός στα Μέγαρα, εκεί όπου ο Βύζας έδειξε για ακόμη μια φορά χτυπητές αδυναμίες και μένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς.

Ο Νεόφυτος ήταν ο άνθρωππος που έβαλε με δύο κεφαλιές τις βάσεις για τη νίκη της ομάδας του Μενιδίου, στο 25ο λεπτό και το 38ο λεπτό και έδωσε σημαντικό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ο Αρναρέλης έχασε την ευκαιρία στο 77ο λεπτό να μειώσει με χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, σε μία απόφαση που φάνηκε να είναι λανθασμένη. Στις καθυστερήσεις, ο Γουέλκαμ έκανε το 3-0 με ωραία προσπάθεια έπειτα από κάθετη πάσα του Παπαδόπουλου.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Αντώνης Αυλωνίτης): Λούκιτς, Μαρίνης, Μανδύλης, Παπαευθυμίου, Γιάντριτς, Σταμόγιαννος, Ιερ. Μαζιώτης (68' Γκαϊδατζής), Λέκκας (46' Αλ. Μαζιώτης), Αρναρέλης, Ζάρκος (46' Μπελέρης), Μεντί.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μάκης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Μάναλης, Μωυσιάδης, Αθανασόπουλος, Νιάρος (56' Ντάλλας), Ανδράλας (91' Μαγγίνας), Προβατίδης, Νεόφυτος, Δημόπουλος, Μιρτσέτα (86' Παπαδόπουλος), Γουέλκαμ.

Last modified onΔευτέρα, 28 Οκτώβριος 2013 02:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep