Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πεντάστερη Κέρκυρα!

Η Κέρκυρα παηγύρισε (2-0) απέναντι στον Τύρναβο την 5η νίκη σε ισάριθμα ματς.

Ένα ημίχρονο άντεξε ο Τύρναβος στην Κέρκυρα, δυσκολεύοντας τους Φαίακες στο ματς της 5ης αγωνιστικής. Οι Θεσσαλοί με καλή αμυντική οργανωση κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν παθητικό στο πρώτο 45λεπτο και παρά το καλό τους ξεκίνημα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 54’. Ο Κόντος με σέντρα από αριστερά βρήκε τον Σουάνη και ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μία ημέρα μετά την ονομαστική του εορτή με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Η ομάδα του Ιονίου κυνήγησε ένα δεύτερο γκολ για να «κλειδώσει» την επικράτησή της και στο 71’ ο Γκόμεζ εκμεταλλεύτηκε τη μπαλιά του Βλάχου και διαμόρφωσε το 2-0, χαρίζοντας στους γηπεδούχους την παραμονή στο ρετιρέ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου):Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Παρασκευαϊδης, Ζορμπάς, Ναγιάρ (10' Βλάχος), Σουάνης (84' Μπαλντοβαλίεφ), Καραδέμητρος, Γκόμεζ, Κόντος, Ανδρεόπουλος (75' Παππάς), Κουτσόπουλος.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης):Καραναστάσης, Κουρτεσιώτης, Τέλλος, Σιάτρας, Γεωργίου (55' Τσούκαλος), Χ. Καραγιάννης, Φελίπε (67' Αντρέ), Νταντίδης, Σκούπρας, Όμο (83' Σαχινίδης), Βανγκέλι.

Διαιτητής: Συμεωνίδης (Πιερίας)

Βοηθοί: Λαφαντζής, Κύφος (Πιερίας)

Last modified onΚυριακή, 27 Οκτώβριος 2013 17:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep