Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στάση... Καλλιθέα στο Αίγιο

Η Καλλιθέα σταμάτησε το σερί του Παναιγιάλειου και τον υποχρέωσε στην πρώτη του απώλεια βαθμών με το ισόπαλο (1-1) στο Αίγιο.

Ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος και σε ένα ματς που έγινε παρουσία περίπου 4.000 οπαδών. Ο Παναιγιάλειος πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Σκαρτσίλα (σουτ) στο 13’, όμως στο 28’ οι φιλοξενούμενοι, στην πρώτη τους επιθετική προσπάθεια, κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα (1-1) με πλασέ του Εμβέλε.

Οι «μελανόλευκοι» είχαν την υπεροχή του αγώνα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσαν να πάρουν το τρίποντο, καθώς είχαν την πιο κλασική ευκαιρία του ματς στο 90’. Ο Πατρίκ Αλεξάντροβιτς έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι.

Η Καλλιθέα συνεχίζει να αήττητη στο πρωτάθλημα, ενώ το 1-1 φαίνεται πως είναι το αγαπημένο της σκορ στα εκτός έδρας παιχνίδια, αφού πρόκειται για το τρίτο σερί ματς που λήγει με αυτό το σκορ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Αγουρίδης, Παπαχρήστος, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Γκοτσούλιας, Γκούμας, Ρεκλείτης (72' Λαζανάς), Μπούνας, Σκαρτσίλας (81' Διαμαντόπουλος), Φλίγκος (84' Αλεξάντροβιτς).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κριστόφ Βαζέχα): Κατσούλης, Μουσταφίδης, Παγώνης, Καλαμιώτης, Πίκολο, Φαγιέ, Εμβέλε (78' Ποζίδης), Χαϊκάλης, Σταύρου, Γκαλάν (74' Δημητρίου), Κατσικογιάννης (46' Τόρες). 

Διαιτητής: Ανούσος (Λακωνίας)

Βοηθοί: Παλαμίδας (Λακωνίας), Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)

Last modified onΚυριακή, 27 Οκτώβριος 2013 22:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep