Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Απόρθητο κάστρο η Καρδίτσα!

Η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε 2-0 τον Εθνικό Γαζώρου και έκανε το «τρία στα τρία» στην έδρα της.

Τρεις νίκες μετράει στο πρωτάθλημα η Αναγέννηση Καρδίτσας και όλες έχουν επιτευχθεί στην έδρα της. Η αρχή έγινε με Ζάκυνθο και Καβάλα και η συνέχεια δόθηκε με τον Εθνικό Γαζώρου. Οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν με 2-0, έφτασαν τους εννέα βαθμούς και βλέπουν τη συνέχεια με καλύτερο μάτι. Μόλις στο 8' ο Ρόβας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και η κατάκτηση των τριών βαθμών κλείδωσε με το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπουντούρης (56'). Ο Γάζωρος είχε τις ευκαιρίες του για να ισοφαρίσει, ωστόσο κάτι η αστοχία στην τελική προσπάθεια, κάτι ο Σιαράβας, επέτρεψαν στο συγκρότημα του Σάκη Θεοδοσιάδη να πάρει το τρίποντο.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης):Σιαράβας, Κόκκινος, Χατζηρίζος, Κουκούλης, Ρόβας, Καραχάλιος, Μίχος (48' λ.τρ. Μπιτέλης), Γήττας, Μπουντούρης, Κρανιώτης, Χλωρός (61' Γεωργακόπουλος).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκας, Κουκόλης, Δέντσας, Τζούριτς (61' Κωνσταντινίδης), Χατζηδημητρίου, Παπαδόπουλος (46' Κωφοκότσιος), Γαϊδαρτζής, Σκέριαντς, Τσουβαλτσίδης, Ναστέφσκι, Σρντιτς (70' Παπαβασιλείου).

Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Στόικος (Κέρκυρας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας)

Last modified onΚυριακή, 27 Οκτώβριος 2013 19:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep