Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λύτρωση από την άσπρη βούλα

Ο Ηρακλής πήρε την πρόκριση στα πέναλτι (4-3) απέναντι στον Τύρναβο.

Ένας αγνώριστος Ηρακλής έκανε την εμφάνισή του στο Αλκαζάρ και βρέθηκε δικαιολογημένα πίσω στο σκορ από τον Τύρναβο στο 44' με πέναλτι του Κουρτεσιώτη. Τα πράγματα για τον Γηραιό έγιναν ακόμα πιο δύσκολα στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ο Μπριλάκης στο 59' αποβλήθηκε, όμως στο 69' επανήλθε η αριθμητική ισορροπία χάρη στην αποβολή του Τέλλου. Ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε, με τις δύο ομάδες να τελειώνουν την κανονική διάρκεια με 9 ποδοσφαιριστές (αποβλήθηκε στο 90+2' ο Ντατίδης και στο 90+3' ο Παπαστεριανός).

Η... λύτρωση για τους Θεσσαλονικείς ήρθε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με συρτό σουτ του Τσιλιανίδη. Έτσι, ο Γηραιός με όπλο την ψυχολογία κράτησε αυτό το αποτέλεσμα και στην παράταση, με τις δύο ομάδες να δείχνουν εμφανώς κουρασμένες.

Στη διαδικασία των πέναλτι ο Ηρακλής επικράτησε 4-3, καθώς ο Αντρέ αστόχησε, ενώ ο Χουάντερσον απέκρουσε τη μπάλα σε εκτέλεση του Κουρτεσιώτη. Η διαδικασία:

Ροντρίγκο: 1-0, Πουρτουλίδης: 1-1, Αντρέ: άουτ, Μπουκουβάλας: 1-2, Γκαλίτσιος: 2-2, Χουάντερσον: 2-3, Σκούπρας: 3-3, Χουάντερσον: 2-3, Κουρτεσιώτης: μπλοκάρει ο Χουάντερσον, Λίμα: 4-3.

Στην επόμενη φάση ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει τη Skoda Ξάνθη.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Αγ. Διγκόζης): Καραναστάσης, Σκούπρας, Γκαλίτσιος, Τέλλος, Βανγκελί, Σαχινίδης (77' Ευαγγέλου), Ντατίδης, Ροντρίγκο Μπάρος, Κουρτεσιώτης, Τσούκαλος (72' Αντωνόπουλος), Ντε Πάουλα (67' Αντρέ).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σ. Γκόγκιτς): Χουάντερσον, Μπριλάκης, Μπουκουβάλας, Παπαστεριανός, Κοντοδήμος, Λίμα, Ματσούκας (65' Τσιλιανίδης), Κυριάκος (79' Κοντέων), Ζάχορα, Σιατραβάνης (46' Ονουάτσι), Πουρτουλίδης.

Last modified onΚυριακή, 15 Σεπτέμβριος 2013 20:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep