Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καλλιθέα για… ΟΦΗ

Η Καλλιθέα επικράτησε με 1-0 της Γλυφάδας και πήρε την πρόκριση για τους "32" του Κυπέλλου Ελλάδος. Η Καλλιθέα επικράτησε με 1-0 της Γλυφάδας και πήρε την πρόκριση για τους "32" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η Καλλιθέα επικράτησε 1-0 της Γλυφάδας στην Καισαριανή και πέρασε στους «32» του κυπέλλου, όπου θα υποδεχθεί στο πρώτο ματς τον ΟΦΗ.

Σε ένα ανοικτό παιχνίδι, χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό και τακτική, η Καλλιθέα κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος χάρη σε μια έμπνευση του Κατσούλη και το πλεονέκτημα που της έδωσε η αποβολή του Κοτταρά.

Η Γλυφάδα ξεκίνησε αρκετά δυνατά, προσπάθησε να φτάσει στο γκολ χωρίς να το καταφέρει και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου μια λάθος εκτίμηση του Δημήτρη Κοτταρά της έδωσε προβάδισμα. Ο τερματοφύλακας της Γλυφάδας σε μια αντεπίθεση της Καλλιθέας βγήκε έξω από την περιοχή και απέκρουσε με τα χέρια δύο φορές με αποτέλεσμα να δεχθεί την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Μουρτζάκη. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ, αλλά δεν φάνηκε να υπάρχει παράβαση.

Με αριθμητικό μειονέκτημα η Γλυφάδα δεν κλείστηκε και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου το πλήρωσε, αφού μετά από μια επίθεση, ο Κατσούλης βρήκε γρήγορα με βολέ τον Γκαλάν στην αντίπαλη περιοχή και εκείνος με κεραυνό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Γλυφάδας.

Από εκεί και πέρα η νεοφώτιστοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, έχασαν ευκαιρίες και τελικά έμειναν στο μηδέν.  

Στις εξέδρες του γηπέδου της Καισαριανής βρέθηκαν 25 οπαδοί της Καλλιθέας και επειδή δεν είχαν σφραγιστεί τα εισιτήρια οι αστυνομικές δυνάμεις του οδήγησαν εκτός γηπέδου και τελικά ανέβηκαν σε γειτονικό σημείο ώστε να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από εκεί και να φωνάζουν για την ομάδα τους. 

ΚΟΚΚΙΝΗ: 40' Κοτταράς (Γλυφάδα)

ΓΛΥΦΑΔΑ: Κοτταράς, Μουστάκης, Πικόν, Γαλανόπουλος (43' Φερνάντες), Πορτίγια, Γκέζος, Ευσταθίου (65’ Σμυρλής), Σαβέντρα, Σκόνδρας, Αράος (68’ Παιδάκης), Πολλάλης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Μουσταφίδης, Πίκολο, Καλαμιώτης, Παγώνης, Φαγιέ, Ρουσάκης (32' Καραλής), Φαμπρίς (82' Nτιέγκο Τόρες), Σταύρου, Ατματσίδης (87’ Δημητρίου), Γκαλάν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μουρτζάκης (Ηρακλείου) Βοηθοί: Νικολακάκης, Κουράκης (Ηρακλείου)

Last modified onΚυριακή, 15 Σεπτέμβριος 2013 21:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep