Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στην παράταση... Ολυμπιακός!

Επεισοδιακή πρόκριση του Φωκικού, 2-1 τον Αχαρναϊκό.

Η δίψα αμφότερων για πρόκριση δεδομένη. Τόσο ο Φωκικός, όσο και ο Αχαρναϊκός ήθελαν το εισιτήριο για τους «32», ώστε να αντιμετωπίσουν τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και τελικά αυτό πήγε στην Άμφισσα έπειτα από 120 λεπτά και ένα επεισοδιακό ματς.

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο έβαλε σε θέση οδηγού στην Ιτεά τον Αχαρναϊκό στο 9', όμως στο 73' με πέναλτι του Σκαρίμπα οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα. Ακολούθησαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων και παράταση, εκεί όπου ο Τζέκος στο 114' έστειλε τον Φωκικό στα... ουράνια και στους «32» του θεσμού. Ο τερματοφύλακας του Φωκικού, Μελισσάς, έπιασε πέναλτι στο πρώτο μέρος (το εκτέλεσε ο Μιρτσέτα), ενώ έβγαλε τουλάχιστον πέντε τετ α τετ της ομάδας του Μενιδίου. Ο Σταματέρης είχε ανατρέψει στο 48' τον Αθανασόπουλο και αντικαταστάθηκε αμέσως. Από το 72' ο Αχαρναϊκός έπαιξε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Προβατίδη, που είδε δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Φράγκο.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γ. ΚΟΥΤΣΗΣ): Μελίσσας, Σταματέρης (49' Ράντι), Άλα, Πολυχρονάκης (58' Κοτσόκολος), Καλαγκάνης, Σκαρίμπας (81' Τζέκος), Πεχλιβανόπουλος, Ομάρ, Θέος, Φράγκος, Γουόρντεν.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γ. ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ): Βασιλειάδης, Προβατίδης, Μωυσιάδης, Νιάρος, Παραράς, Βλάχος, Ογκουνσότο, Μιρτσέτα (70' Χριστόπουλος), Σάνον, Ανδράλας (60' Παπαδόπουλος), Αθανασόπουλος (85' Καλογερόπουλος).

Last modified onΚυριακή, 17 Αύγουστος 2014 16:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep