Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ματσάρα χωρίς... ενδιαφέρον

Δόξα και ΑΕΛ έμειναν στο 1-1 στη Δράμα, σε ένα παιχνίδι με γκολ, δοκάρια, αποβολή και ωραίες φάσεις.

Πού να 'χε και βαθμολογικό ενδιαφέρον το παιχνίδι στη Δράμα. Η Δόξα με την ΑΕΛ έκαναν εξαιρετικό αγώνα, αλλά νικητής δεν υπήρξε. Μόλις στο τρίτο λεπτό του αγώνα ο Αλεξάντροβιτς άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, με τους «βυσσινί» να μπαίνουν πιο δυναμικά στο παιχνίδι. Από το 15' και μετά οι «μαυραετοί» ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 17' είχαν δοκάρι με τον Κάπελ. Πέντε έπτά πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους ο σπεσιαλίστας Ρούσεφ εκτέλεσε το φάουλ και βρήκε στόχο.
Και το δεύτερο μέρος ήταν συναρπαστικό. Στο 54' σουτ του Χασομέρη στο δοκάρι, στο 59' σουτ του Μουδούρογλου στο δοκάρι και φάσεις εκατέρωθεν μέχρι το φινάλε. Το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος από τις δύο ομάδες που δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Μκρτσιάν (67' Καμινιώτης), Ταραλίδης, Ιντζόγλου, Ρούσεφ, Κάπελ, Μπουτζίκος, Μουδούρογλου, Στόικος (46' Μπαλής), Κάσσος (76' Τότο), Μιλένκοβιτς.

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Φιρινίδης (28' Μάλτζαρης), Παπαγεωργίου, Γκαλίτσιος, Καρακώστας, Καρανίκας, Πότσι, Τσιάρας, Πόνσε, Χασομέρης (75' Λιαπάκης), Ζεκίνια, Αλεξάντροβιτς (46' Τ. Κρητικός).

Διαιτητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάιος 2013 20:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep