Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ιδανικός αυτόχειρας...

Ο Απόλλων έμεινε στην ισοπαλία (1-1) με τον Εθνικό Γαζώρου και πλέον θέλει μόνο νίκη στην Πάτρα για να εξασφαλίσει την άνοδο.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία πήρε νωρίς το προβάδισμα στο παιχνίδι, αλλά δεν έδειξε διάθεση να ανεβάσει ρυθμό, να ψάξει το δεύτερο γκολ για να "σφραγίσει" τη νίκη και μαζί την άνοδο από τώρα στην Super League.

Η νίκη του Ολυμπιακού Βόλου έδινε την ευκαιρία στην ομάδα του Απόλλωνα να πανηγυρίσει την άνοδο και μαθηματικά μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά ο Εθνικός Γαζώρου έδειξε πως δεν ήρθε στην Ριζούπολη για διακοπές. Εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια των γηπεδούχων και φυσικά έψαξε το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό ήρθε στο 65ο λεπτό με τον Γαϊδαρτζή και έβαλε σε περιπέτειες την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Για είκοσι λεπτά πίεσαν, αλλά είχαν άγχος και δεν έμπαινε η μπάλα στα δίχτυα με τον Μανιά να χάνει πολλές ευκαιρίες. Τώρα θα πάνε με άγχος και στην Πάτρα, όπου θέλουν μόνο νίκη για να πανηγυρίσουν εκεί την άνοδο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κοτταράς, Κιάσσος, Διαμάντης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Ρόβας (72' Μπάρκογλου), Κατσίκης, Καμαρά, Μανιάς, Φαρινόλα (72' Καραμαλίκης), Τσιλιγκίρης (89' Καραδέμητρος).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Παπαθανασίου, Διαμαντίδης (85' Ομπέντ), Καπίας, Κουκόλης, Μερεσιώτης, Νύρλας, Ζυγκερίδης (55' Β. Κωνσταντινίδης), Γεωργιάδης, Αγγελακάς, Γαϊδαρτζής, Μεντής (46' Μαχαιρούδης).

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάιος 2013 20:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep