Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τώρα μιλά η έδρα!

Η ΑΕΛΚ πήρε νωρίς προβάδισμα στα Γιαννιτσά (3-0) και στο δεύτερο ημίχρονο έκανε συντήρηση δυνάμεων ενόψει… τελικού. 

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα η Καλλονή έφτασε γρήγορα στο 3-0 παρά την ξαφνική μπόρα που έκανε βαρύ το γήπεδο και είχε την ευκαιρία να κατεβάσει ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο και να ξεκουράσει τον Λεοζίνιο.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ προηγήθηκε με κεφαλιά του Αναστασιάδη, έφτασε στο 2-0 με ωραία προβολή του Βλαστέλλη και ο Λεοζίνιο έκλεισε το σκορ πριν την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος δεν έπαιξαν ποδόσφαιρο αξιώσεων και υπήρξαν κάποια μακρινά σουτ από τις δύο ομάδες. 

Πλέον η ομάδα της Λέσβου έχει έναν και μονο στόχο... Νίκη σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου, που θα της δώσει το εισιτήριο της απευθείας ανόδου!

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σάββας Κωφίδης): Ζαχαριάδης, Γκαρακλίδης, Σπαθάρας, Χατζόγλου, Τσiάμης, Γιόγιος, Σιδηρόπουλος, Σκαθαρούδης (78' Τσίλογλου), Καρακάσογλου (46' Χαρμάνας), Καρλόπουλος, Αρτσε (60' Καρπαθάκης).

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Σιδεράκης (86' Μάππας), Νάτσο Νέιρα, Αναστασιάδης, Λαμπρόπουλος, Γάλας, Λεοζίνιο (46' Μανουσάκης), Μαρσέλο, Γκόβας, Σερφά, Ντιμπαλά, Βλαστέλλης.

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάιος 2013 20:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep