Στο φινάλε «χτύπησε» ο Απόλλων

  • Written by Βόλος: Μαρία Μοσχονά
  • Published in Ατζέντα
  • 0 comments
Στο φινάλε «χτύπησε» ο Απόλλων 1

Ισόπαλο (1-1) έληξε το παιχνίδι της Νίκης Βόλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

«Χρυσή» αλλαγή για τους φιλοξενούμενους αποδείχθηκε ο Ηλίας Τσιλιγκίρης, ο οποίος ένα λεπτό, αφότου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, «σκόραρε» και πρόσφερε στην ομάδα του έναν πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό εν όψει συνέχειας του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ήταν ανώτεροι καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και είχαν αρκετές ευκαιρίες -κυρίως στο πρώτο μέρος- να "καθαρίσουν" το ματς, κατάφεραν να προηγηθούν με καταπληκτικό σουτ του Κυριάκου στο 74’. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Ο Τσιλιγκίρης μετατράπηκε σε «χρυσή» αλλαγή για τον Απόλλωνα Σμύρνης, αφού αντικατέστησε τον Τσεμπερίδη στο 88’, και ένα λεπτό αργότερα χρίστηκε σκόρερ, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο πρώτο μέρος, οι «κυανόλευκοι» ήταν ανώτεροι του Απόλλωνα Σμύρνης, είχαν την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και τις ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ. Ωστόσο, απέναντί τους βρήκαν έναν πολύ καλό, Δημήτρη Κοτταρά, ο οποίος όσες φορές χρειάστηκε «έσωσε» την ομάδα του.

Στο 18’ και έπειτα από φάση διαρκείας, ο Πουρτουλίδης σε διπλή ευκαιρία δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, καθώς «νικήθηκε» σε πρώτο χρόνο από τον Ιασωνίδη και σε δεύτερο από τον Κοτταρά, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, η μπάλα «στρώθηκε» στον Σκούφαλη, το σουτ του οποίου έδιωξε στη γραμμή με κεφαλιά ο Ιασωνίδης.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Πουρτουλίδης πάσαρε στον Φλίγκο, ο οποίος από τη δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής σούταρε και απέκρουσε ο Κοτταράς.

Στο 23΄το σουτ του Σκούφαλη, μπλόκαρε και πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, ενώ στο 35' ο Τάντιτς πάσαρε στον Φλίγκο, το σουτ του τελευταίου έδιωξε σε κόρνερ ο Κοτταράς.

Ο Απόλλων Σμύρνης απείλησε με τον Χιντζίδη στο 17’ και τον Διαμαντίδη στο 42’.

Στο δεύτερο μέρος έγιναν λίγες φάσεις εκατέρωθεν. Εκτός από τα δύο τέρματα της αναμέτρησης, ο Απόλλων Σμύρνης είχε αριστερό δοκάρι με τον Μανιά στο 71’.

Νίκη Βόλου (Περικλής Αμανατίδης): Καρακούτσης, Ψιάνος, Βέρτζος, Καρατζάς, Μήτσης, Ριζογιάννης, Κυριάκος, Σκούφαλης (88' Σαμαράς), Τάντιτς (63' Ουέλινγκτον), Πουρτουλίδης, Φλίγκος (75' Τάσιτς).

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Κοτταράς, Κωνσταντίνου, Κρουσταλέλης (39' Ντουτσαρίδης), Ιασωνίδης, Δεληζήσης, Τσεμπερίδης (87΄Τσιλιγκίρης), Καμαρά, Διαμαντίδης, Κατσίκης (91' Κύργιας), Μανιάς, Χιντζίδης.

Θυμηθείτε τη LIVE εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΤετάρτη, 03 Οκτώβριος 2012 20:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep