Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς θέαμα και ουσία

Ο Μανούσος αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να λυτρώσει την Καλλονή στο τέλος, όπως με τον Παναιτωλικό. 1 Ο Μανούσος αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να λυτρώσει την Καλλονή στο τέλος, όπως με τον Παναιτωλικό.

Γάζωρος και Καλλονή δεν έκαναν σπουδαίες ευκαιρίες, κράτησαν χαμηλούς ρυθμούς στην αναμέτρηση και το 0-0 μοιάζει λογικό.

Η Καλλονή στην δεύτερη εκτός έδρας δοκιμασία της δεν κατάφερε να «κλέψει» τη νίκη στο τέλος, όπως με τον Παναιτωλικό. Η ομάδα της Μυτιλήνης προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να πάρει τη νίκη, πίεσε περισσότερο την εστία του Εθνικού Γαζώρου, αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει. Επιστρέφει στην Μυτιλήνη με 4 βαθμούς στα δύο ταξίδια της, ενώ ο Εθνικός έχει την δεύτερη διαδοχική του ισοπαλία σε αυτό το πρωτόγνωρο ταξίδι στην Football League.

Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Αποστολίδης, Γεωργιάδης, Ζιγκερίδης (58’ Ζιγκερίδης – 75’ Γκόγκας), Κατσαβάκης, Καπίας, Κοσμίδης, Μπεκιάρης, Ναλμπάντης, Νίρλας, Σαββίδης, Αλεξάντροβιτς

ΚΑΛΛΟΝΗ: Μάππας, Σερφά, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Κώτσιος, Σιλιγαρδάκης, Μανούσος (69’ Γάλας), Μαρσέλο, Γκονζάλες (57’ Μανουσάκης), Λεοζίνιο (91’ Γιόνδης), Καζάκης

Last modified onΤετάρτη, 03 Οκτώβριος 2012 20:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep