Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

Με καρδιά δέκα «λεόντων»

Ισως στο ματς της χρονιάς, οι Σέρρες κέρδισαν 3-2 μέσα στην Καλλιθέα.

Ο Πανσσεραϊκός επικράτησε 3-2 μέσα στην Καλλιθέα σε ένα συναρπαστικό αγώνα, με ανατροπές, εκπληκτικά γκολ και τεράστιο σασπένς. Με δέκα παίκτες από το 35' αναγκάστηκαν να παίξουν τα «λιοντάρια», μετά την «χαζή» αποβολή του Ράνιτς. Εκπληκτική εμφάνιση από τον Ανάκογλου, που κέρδισε το πέναλτι για το 2-2 και έβγαλε την ασίστ για το 2-3!

Σε ένα ματς που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από αυτά της Superleague, και μεταξύ μας, ήταν πολύ καλύτερο από όλα όσα έχουν διεξαχθεί μέχρι σήμερα στη μεγάλη κατηγορία, οι Σέρρες πέτυχαν σπουδαίο διπλό επί της Καλλιθέας. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ήταν καλύτερη στο πρώτο μισάωρο και άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό σουτ του Ράνιτς. Ο Σέρβος όμως από ήρωας πήγε να γίνει ο μοιραίος του Πανσερραϊκού, αφού στο 35' αποβλήθηκε δεχόμενος τη δεύτερη κίτρινη κάρτα πέντε λεπτά μετά την πρώτη.

Ο Ανάκογλου τη διαφορά

Από εκεί και πέρα η Καλλιθέα ανέλαβε τον έλεγχο και με τον Μαρουκάκη να περνά στο αγωνιστικό χώρο στο 46' έγινε πολύ απειλητική. Εκλεισε τις Σέρρες στα καρέ της και με δύο θαυμάσια γκολ (Μαρουκάκης, Καλτσάς) γύρισε το ματς μέχρι το 66'. Σε εκείνο το σημείο όμως μίλησε η ποιότητα του Ανάκογλου. Ο νεαρός χαφ έκανε τη διαφορά για τους «κόκκινους» κερδίζοντας το πέναλτι για το 2-2 (75') και βγάζοντας την ασίστ στο 3-2 (79').

Και λίγα ήταν...

Στο φινάλε το παιχνίδι εξελίχθηκε σε δράμα αφού η Καλλιθέα πέρασε όλη μπροστά, ωστόσο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα και τα αλλεπάλληλα γεμίσματα στην περιοχή του Λουσίνι. Να σημειωθεί πως δεν έλειψαν τα νεύρα και οι μικροεντάσεις, όμως αυτά δεν επισκίασαν το θέαμα. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως το σκορ είναι και μικρό με βάση τις ευκαιρίες και τις προϋποθέσεις που δημιουργήθηκαν για γκολ και από τις δύο ομάδες.

Παράπονα και οι δύο

Παράπονα για τη διαιτησία έχουν αμφότεροι. Η μεν Καλλιθέα για μία περίπτωση πέναλτι στον Φαρινόλα, ο δε Πανσερραϊκός για την ευκολία που δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες ο Ράνιτς.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα

Οι συνθέσεις:

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Ντα Σίλβα (67' Ατματσίδης), Χριστοφιλέας, Πλάτανος (85' Ματσούκας), Καλτσάς, Σταύρου, Μουσταφίδης, Κατσικογιάννης (46' Μαρουκάκης), Αρβανίτης, Ντακόλ, Φαρινόλα. Πάγκος: Μιχελής, Φουντουκίδης, Μαρουκάκης, Ματσούκας, Πίκολο, Ατματσίδης, Φραγκής. Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Λουσινί, Κιάσσος, Τσαούσης, Καρασαλίδης, Μπριλάκης, Παρασκευαΐδης, Ανάκογλου, Ράνιτς, Κόντος (87' Τσιμίκας), Τοντόροφ (79' Καψάλης), Μπανγκουρά (91' Γκουγκουλιάς).

Last modified onΠέμπτη, 11 Οκτώβριος 2012 18:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep