Ξεμακραίνει ο Λεβαδειακός

Μοιραίος για τον ΠΟΤ Ηρακλή ο Σίλβα στο Καυτανζόγλειο. Με Νίκα οι Βοιωτοί επικράτησαν 1-0 και πήγαν στο +7 από τη 2η θέση.

Ο Λεβαδειακός έχει συνηθίσει φέτος να επικρατεί ακόμα και όταν δεν είναι καλύτερος του αντιπάλου. Το Σάββατο (04/11), λοιπόν, πανηγύρισε μία ακόμα σπουδαία επικράτηση, αυτή τη φορά στο χωράφι του Καυτανζογλείου και αύξησε τη διαφορά από τη 2η θέση στους 7 βαθμούς. Ο ΠΟΤ Ηρακλής ήταν άτυχος, αφού θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Ωστόσο, ηττήθηκε 0-1 και βλέπει την 1η θέση από απόσταση 13 πόντων.

Ο Έμπο στο 55' κέρδισε πέναλτι για τους γηπεδούχους, αλλά ο Σίλβα έστειλε τη μπάλα απελπιστικά άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα από σέντρα του Βήχου ο Νίκας με κεφαλιά έκανε το 0-1 και ακολούθως κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα. Ήταν η 6η νίκη των Πράσινων σε ισάριθμα παιχνίδια, με τον ΠΟΤ Ηρακλή να έχει συγκομιδή 5 πόντων σε 5 αγώνες.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-1
Σκόρερ: 59' κεφ. Νίκας
Χαμ. πέν.: 55' Σίλβα

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Χρουσιέλ, Σιούτας, Γκμπενιόν, Βιτλής, Δοϊρανλής, Τόρες (65' Σπυρίδης), Εμπό (73' Τσουμάνης), Κουντουριώτης (80' Λύγκας), Σίλβα (65' Καπίγια), Κούστα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Γκροφ, Βήχος, Τσάπρας, Μπελμόντ, Ρομό (60' Ντεντάκης), Νίκας (85' Κουιρουκίδης), Μεχία, Πίρινεν, Γιαννιώτας (60' Τσιριγώτης), Λιάγκας, Συμελίδης (70' Νικολιάς).

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Τζιώτζιος (Θράκης)

Last modified onΣάββατο, 04 Νοέμβριος 2023 18:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep