Ούτε με παίκτη παραπάνω...

Η Ηλιούπολη έκαμψε (1-0) την αντίσταση της Παναχαϊκής παρότι έπαιζε από το 47' με παίκτη λιγότερο.

Η θέληση από μόνη της δεν αρκεί. Η Παναχαϊκή το Σάββατο (04/11) στο ντεμπούτο του Γιάννη Τάτση πάλεψε στην Ηλιούπολη απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, αλλά δεν απέφυγε την 5η διαδοχική ήττα. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 23' με πέναλτι του Άντο έπειτα από ανατροπή του Βασιλούδη από τον Κολοβούρη και κατάφεραν να κρατήσουν το πολύτιμο αποτέλεσμα παρά το αριθμητικό μειονέκτημα για ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Ο Τσαφτατίδης στο 47' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι Αχαιοί απέδειξαν για μία ακόμα φορά πόσο αδύναμο ρόστερ έχουν, αφού δεν μπόρεσαν να πάρουν ούτε τον πόντο. Στο 6' ο κατά συνθήκη σέντερ φορ, Ντε Ολιβέιρα είχε δοκάρι για την ομάδα της Πάτρας.

Στο -2 πλέον η διαφορά από τον Ολυμπιακό Β για τους Κοκκινόμαυρους. Η Ηλιούπολη από την άλλη πλευρά πλασαρίστηκε στην 5η θέση με 10 πόντους.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1-0
Σκόρερ: 23' πέν. Άντο
Κόκκινη: 47' Τσαφταρίδης
Δοκάρι: 6' Ντε Ολιβέιρα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Νίκος Παντελής): Περιστερίδης, Τσαφταρίδης, Φουρλάνος, Ντέτλερ, Ασίγκμπα, Γκοτσούλιας, Παντελίδης (75' Ράμος), Μπαρμπάρο (90'+4' Μπουσάι), Φρίμπονγκ (51' Τοπάλ), Άντο (46' Μπαστακός), Βασιλούδης (90'+4' Ράντοβατς).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Τάτσης): Κολοβούρης, Κούτσιας (59' Αλιμπέ), Τόσκα (85' Ζέκχοφ), Καραγιάννης, Κυρσανίδης (59' Μούλντερ), Γκανσιέρ (74' Τραορέ), Μπαρέτ, Λοτέν, Αποστολόπουλος (74' Γρηγορόπουλος), Ντε Ολιβέιρα, Μασούρας.

Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου)
Βοηθοί: Γεωργακόπουλος, Σγουράκης (Πειραιά)

Last modified onΣάββατο, 04 Νοέμβριος 2023 17:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep