Ανάσα για τον Τηλυκράτη

Τρίτη ήττα (1-0) σε ισάριθμες εξόδους για τον Διαγόρα Ρόδου.

Εντός έδρας ο Διαγόρας Ρόδου είναι συνεπής, αλλά εκτός χάνει αρκετή από την αποτελεσματικότητά του. Αυτό συνέβη και την Κυριακή (05/11) στη Λευκάδα, εκεί όπου ο Τηλυκράτης επικράτησε 1-0, πανηγύρισε το δεύτερο φετινό τρίποντο και πήρε βαθμολογική ανάσα.

Το γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσε στο 43' ο Μπελεβώνης έπειτα από προσπάθεια του Κόκκορη. Ο Διαγόρας προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, είχε ευκαιρία με τον Μασούρα στο 54', δοκάρι με τον Μανιά στο 56' αλλά στο 85' έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αρίας. Παρόλα αυτά στο 90'+5' είχε μία ακόμα καλή στιγμή για να φέρει το ματς στα ίσα, με τον Ανδρέου να απομακρύνει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1-0
Σκόρερ: 43' σουτ Μπελεβώνης
Δοκάρι: 56' Μανιάς
Κόκκινη: 85' Αρίας

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Τζελέπης, Κωστόπουλος, Ζδράβος, Τακίδης, Ανδρέου, Σπανουδάκης (66’ Νιφορόπουλος), Μπούμπας (60’ Τόσκα), Τεγούσης, Μπελεβώνης (80’ Σκιαδάς), Ντοναλντόνι (80’ Γκουντρουμπής), Κόκκορης (80' Γιαννιώτης).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Θωμάς Γράφας): Σηφάκης, Αρίας, Σταματούλλας, Δημητρίου, Μανωλάκης, Μασούρας (86’ Ροντρίγκες), Τσιαντούλας, Λούκιτς (75’ Φέκκας), Αντεσίνα (66’ Πάρντο), Λεσάι, Μανιάς.

Διαιτητής: Φωκάς (Αχαΐας)
Βοηθοί: Ισακωβίδης (Λακωνίας), Κακαφώνης (Αχαΐας)

Last modified onΚυριακή, 05 Νοέμβριος 2023 20:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep