Σαν στο... σπίτι της η ΑΣΑ

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πανηγύρισε την 5η διαδοχική νίκη της απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας και 3η φετινή στο AEL FC Arena!

Το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση επιβεβαίωσε την Πέμπτη (06/04) η Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Κιτρινόμαυροι πανηγύρισαν την 5η διαδοχική τους νίκη και μείωσαν τη διαφορά από τον Πανσερραϊκό στους 9 βαθμούς, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο. Η ΑΣΑ επικράτησε 2-0 του Ηρακλή Λάρισας και τον κράτησε σε τροχιά υποβιβασμού.

Σημειώνεται ότι η ΑΣΑ έχει πανηγυρίσει φέτος τρεις νίκες στο AEL FC Arena. Οι δύο προηγούμενες απέναντι σε Νίκη Βόλου και Θεσπρωτού ως τυπικά γηπεδούχος. Φέτος σε 5 αγώνες απέναντι σε ομάδες της Θεσσαλίας έχει το απόλυτο.

Στο 9' από εκτέλεση κόρνερ του Κοζορώνη και κεφαλιά του Γιάκου ο Αθανασιάδης με πλασέ έκανε το 0-1. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πολίτης στο 45' από ασίστ του Μπούζα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-2
Σκόρερ: 9' σουτ Αθανασιάδης, 45' σουτ Πολίτης
Δοκάρι: 27' Λαγωνίδης

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Κάσας (81' Συρεγγέλας), Κέρι (84' Ζαφειρίου), Χατζής, Γκουγκούδης (84' Λεσάι), Καμπέρης, Λαγωνίδης, Μπόσιο, Χριστίδης (73' Τασιούλης), Μπαλαμώτης, Μπάμης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τσέλιος, Δημόπουλος, Γκόλιας, Αναστασόπουλος, Κοζορώνης, Λαγός, Μπούζας (66' Μπάλλας), Γιάκος (80' Αλιατίδης), Ελιβέλτο (86' Κορέλας), Πολίτης (86' Θεολόγης), Αθανασιάδης (66' Μπάτροβιτς).

Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας)
Βοηθοί: Τοροσιάδης, Τσεχελίδης (Μακεδονίας)

Last modified onΠέμπτη, 06 Απρίλιος 2023 19:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep