«Ανάσταση» για ΑΕΚ Β με Αιγάλεω

Η ΑΕΚ Β πανηγύρισε εντός έδρας νίκη (3-1) έπειτα από περίπου 4 μήνες.

Στη 2η διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα υποχρέωσε η ΑΕΚ Β το Αιγάλεω. Η Ένωση πανηγύρισε το πρώτο εντός έδρας τρίποντο (3-1) του 2023 (!) απέναντι στο Σίτι και έβαλε σε περιπέτειες την ομάδα των δυτικών προαστίων. Το Σίτι, άλλωστε, απέχει 6 βαθμούς από την Προοδευτική και έχει παιχνίδι περισσότερο...

Η ΑΕΚ Β κόντρα στη ροή του αγώνα πήρε κεφάλι στο σκορ με σουτ του Τζούντα Γκαρσία και στο 42' ο Κοσίδης με διπλή προσπάθεια έκανε το 2-0. Με εκπληκτικό σουτ του Μαχαίρα η γηπεδούχος έκανε το 3-0. Το μόνο που κατάφερε το Αιγάλεω ήταν να σημειώσει το γκολ της τιμής με τον Χοτζάλι στο 79'.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΕΚ Β - ΑΙΓΑΛΕΩ 3-1
Σκόρερ: 37' σουτ Τζ. Γκαρσία, 42' σουτ Κοσίδης, 66' σουτ Μαχαίρας - 79' σουτ Χοτζάλι

ΑΕΚ Β (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Ντάικο (73' Κάτσικας), Λάτσι, Παρράς, Γερολέμου (46' Μαχαίρας), Ρουκουνάκης (76' Δημητρίου), Μπότος, Τζ. Γκαρσία (62' Κορομηλάς), Πανεράς (72' Γκολφίνος), Κοσίδης.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θωμάς Γράφας): Σικαλιάς, Μπούσης, Παπανικόλας, Φουρλάνος, Χοτζάλι, Τσίτσαρης (55' Ραμίρεζ), Κωστανάσιος (75' Καμαρά), Πολυχρόνης (75' Παλτόγλου), Τσιλιγκίρης, Βλαχομήτρος (46' Σταματής), Μπαστιάνος (55' Κολλάς).

Διαιτητής: Καλατζής (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Σακκάς (Θεσσαλίας), Αρμακόλας (Κυκλάδων)

Last modified onΠέμπτη, 06 Απρίλιος 2023 16:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep