Ανατροπή σε 3 λεπτά

Η Κηφισιά νίκησε 4-1 τον ΠΑΟ Ρουφ και πάει στο ντέρμπι με την Athens Kallithea, έχοντας διαφορά 7 βαθμών και παιχνίδι περισσότερο.

Χαμηλό εμπόδιο κλήθηκε να ξεπεράσει την Πέμπτη (06/04) η Κηφισιά, οπότε δόθηκε η ευκαιρία στον Γιώργο Πετράκη να κάνει αρκετές αλλαγές στο «Γ. Καμάρας». Ο ΠΑΟ Ρουφ όντας υποβιβασμένος έπαιξε χωρίς άγχος, προηγήθηκε, αλλά η πρωτοπόρος έκανε την ανατροπή μέσα σε 3 λεπτά και επικράτησε 4-1.

Στο 17' ο Φράγκος από πάσα του Βενάρδου άνοιξε το σκορ με πλασέ, όμως στο 22' από γύρισμα του Παναγιώτου ο Πέιος με πλασέ σε ρυθμό προπόνησης ισοφάρισε σε 1-1. Τρία λεπτά μετά ήταν η σειρά του Αντερέγκεν να βρει δίχτυα και να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Η Κηφισιά έχασε ευκαιρία για το 3-1 στο 33' όταν ο Τσόγκας απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση πέναλτι (στην παράβαση υπέπεσε ο ίδιος) του Τετέι και έσωσε την εστία στην επαναφορά στο σουτ του Τετέι. Το 3-1 έκανε στο 88' ο Κουιρουκίδης με σουτ και στις καθυστερήσεις ο Γκίνη με σουτ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Τη Μεγάλη Δευτέρα η ομάδα των βορείων προαστίων αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Athens Kallithea και έχει απόσταση 7 πόντων, αλλά και παιχνίδι περισσότερο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΑΟ ΡΟΥΦ 4-1
Σκόρερ: 22' σουτ Πέιος, 25' σουτ Αντερέγκεν, 88' σουτ Κουιρουκίδης, 90'+4' σουτ Γκίνη - 17' σουτ Φράγκος
Χαμ. πέν.: 33' Τετέι
Δοκάρι: 88' Πρίτσας

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Αγριμάκης, Μαζουλουξής, Βαφέας (46' λ.τρ. Στ. Ποζατζίδης), Σωτηράκος, Παναγιώτου, Πέιος, Παπασάββας (61' Γκίνη), Παυλάκης, Νοικοκυράκης (76' Πρίτσας), Τετέι (66' Καλλέργης), Αντερέγκεν (82' Κουιρουκίδης).

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιάννης Γκούμας): Τσόγκας, Σμπώκος, Λαμπρίδης (73' Μπαϊράμι), Ντανκέ, Κατσούλης (66' Τασιούλης), Ζαχαρός, Μαρινάκης (53' Χατζηλάμπρος), Δούμας, Βενάρδος (53' Ζούνης), Νιτσάκης, Φράγκος (53' Κυριαζής).

Διαιτητής: Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Σταυρόγλου (Αθήνας), Μάτσας (Ηρακλείου)

Last modified onΠέμπτη, 06 Απρίλιος 2023 19:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep