Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με Μπανγκουρά ο Πανσερραϊκός

Η ομάδα των Σερρών νίκησε τον Παναιτωλικό χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Αφρικανός στράικερ.

Οι φίλοι του Πανσερραϊκού δεν... τίμησαν την ομάδα στο πρώτο της εντός έδρας φιλικό, λίγο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Παρ' όλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Γρηγορίου, χωρίς να αποδώσουν τα αναμενόμενα, επικράτησαν της ομάδας του Αγρινίου με 1-0, με σκόρερ τον Σαμπέγκου Μπανγκουρά στο 18'. Ο Βούλγαρος Τοντόροφ έβγαλε τη σέντρα και ο Αφρικανός ευστόχησε με προβολή.

 

Ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή. Στο 19' ο Γκόλιας εκτέλεσε το κόρνερ, αλλά η κεφαλιά του Κούσα έφυγε εκτός εστίας. Στο 28' το χτύπημα φάουλ του Φαβάλι δεν είχε τύχη, ενώ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, ο Λουσινί, μπλόκαρε το σουτ του Καμαρά. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους έγινε στο 44', και πάλι για τους Αγρινιώτες, με τον Καμαρά και πάλι να βρίσκεται στην αντίπαλη περιοχή, να σουτάρει, αλλά να αστοχεί.

 

Στο 59' τα «λιοντάρια» έφτασαν κοντά στο 2-0, αλλά απέτυχαν. Ο Ανάκογλου υποδέχτηκε την πάσα του Κόντου, πλάσαρε τον Τακίδη, αλλά ο τερματοφύλακας των «καναρινιών» κράτησε ανέπαφη την εστία του. στο 65' το σουτ του Μύγα έφυγε πάνω από το δοκάρι του Λουσινί, εν ώ και πάλι ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε το σουτ του Κουτσοσπύρου στο 72'. Στο 80' καταγράφηκε η τελευταία ουσιαστική ευκαιρία, όταν ο Γιαννόπουλοςέβγαλε τη σέντρα, με τον Γκουγκουλιά να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή και τον Τακίδη να μπλοκάρει τη μπάλα.


Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Λουσινί, Κιάσσος (83' Κασσέρης), Τσαούσης (79' Καψάλης), Μπριλάκης, Καρακώστας (21' λ.τ. Καρασαλίδης), Σιάκκας, Ανάκογλου (79' Τσιμίκας), Ράνιτς (74' Γιαννόπουλος), Τοντόροφ (64' Μπονέρης), Κόντος (74' Γκουγκουλιάς), Μπανγκούρα (83' Τσούτσης).

Παναιτωλικός (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Μπακάκης (58' Κουτσοσπύρος), Γκόλιας, Ακουάρο, Ιωάννου, Κούσας, Μητρόπουλος, Μύγας (69' Γιάνεφ), Δάρλας (46' Κουτρουμάνος), Καμαρά (46' Ντιμπαλά), Φαβάλι (83' Πασάς).

Last modified onΣάββατο, 22 Σεπτέμβριος 2012 19:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep