Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ντέρμπι (1-1) στο Ελ Πάσο

Σε φιλικό - πρόβα πρωταθλήματος η Καλλιθέα αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τις τελικές δοκιμές πριν την έναρξη της Football League έκαναν οι προπονητές της Καλλιθέας και του Απόλλωνα στο μεταξύ τους φιλικό που έγινε το Σάββατο (22/09) στο Ελ Πάσο. Οι δυνατές μονομαχίες ξεχώρισαν, αλλά νικητής δεν υπήρξε. Στο 35' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ντακόλ, αλλά ο Απόλλων προηγήθηκε στο 37'. Ο Κατσίκης εκτέλεσε φάουλ και ο Καραμαλίκης με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 49' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Φαρινόλα από τον Δεληζήση και κάτω από τις έντονες αντιδράσεις των φιλοξενούμενων ο Ντακόλ έφερε το ματς στα ίσα.

Με το σφύριγμα της λήξης ο Μαρουκάκης ζήτησε τον λόγο από τους παίκτες του Απόλλωνα, απειλήθηκε σύρραξη, αλλά με παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Χριστοφιλέας, Μουσταφίδης, Σταύρου, Σίλβα (79' Στούμπος), Πλάτανος (55' Μαρουκάκης), Καλτσάς (85' Φουντουκίδης), Αρβανίτης, Ρουσσάκης, Φαρινόλα (67' Ατματσίδης), Ντακόλ (62' Κατσικογιάννης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κοτταράς (77' Μένιος), Κωνσταντίνου, Χιντζίδης (64' Κρουσταλέλης), Δεληζήσης, Ιασωνίδης (60' Κύργιας), Τσεμπερίδης, Καμαρά, Κατσίκης (77' Μανιάς), Διαμάντης (85' Τσιλιγκίρης), Διαμαντίδης (88' Τομαράς), Καραμαλίκης.

Last modified onΣάββατο, 22 Σεπτέμβριος 2012 19:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep