Με γκολ - οφσάιντ η Κηφισιά! (pic)

Η Κηφισιά με δώρο του δεύτερου βοηθού στο 90'+7' νίκησε 1-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Εξαιρετικό πρόσωπο έδειξε ο ΟΦ Ιεράπετρας το Σάββατο (10/12) στο «Γεώργιος Καμάρας» και λίγο έλειψε να γίνει η πρώτη ομάδα που θα υποχρέωνε την Κηφισιά σε απώλεια βαθμών. Ωστόσο, στο 90'+7' η Κηφισιά βρήκε δίχτυα με γκολ - οφσάιντ, ο δεύτερος βοηθός δεν σήκωσε τη σημαία και η ομάδα του Γιώργου Πετράκη επικράτησε 1-0, πανηγυρίζοντας το 6 στα 6!

Η τυπικά γηπεδούχος στο ξεκίνημα του αγώνα είχε μία ευκαιρία με τον Κουιρουκίδη, αλλά αυτός που απώλεσε τις μεγαλύτερες για να πάρει το προβάδισμα ήταν ο ΟΦΙ. Στο 22' ο Μηλιώτης με σέντρα - σουτ από δεξιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και δύο λεπτά αργότερα ο Αναγνωστόπουλος έσωσε την εστία του σε σουτ του Αντερέγκεν. Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Βαφέας έκανε το γέμισμα από δεξιά, όμως στην πορεία της μπάλας δεν κατάφερε να μπει κανείς από πλευράς Κηφισιάς για να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Η κρητική ομάδα εμφανίστηκε πολύ καλά διαβασμένη, μπλόκαρε τα ατού της Κηφισιάς και δεν κινδύνευσε. Μάλιστα, στο 53' ο Αντερέγκεν έχασε νέα ευκαιρία για τον ΟΦΙ, όμως έστειλε τη μπάλα πάνω στον Αναγνωστόπουλο και στην επαναφορά σούταρε απελπιστικά άουτ. Ο Γιώργος Πετράκης ρίσκαρε, παίζοντας φουλ επίθεση και στο 86' η πίεση έφερε... διπλό δοκάρι. Ο Καλλέργης με σέντρα από δεξιά είδε τη μπάλα να προσκρούει στο δοκάρι, γέμισε εκ νέου και ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Τετέι.

Τελικά στο 90'+7' ο Στέλιος Ποζατζίδης εκτέλεσε φάουλ, ο Μαζουλουξής από αντικανονική θέση σκόραρε, ο Πριόνας (Εύβοιας) δεν σήκωσε τη σημαία και η Κηφισιά έκανε το απόλυτο (6 στα 6). Υπήρξαν έντονα παράπονα από πλευράς ΟΦΙ και απόλυτα δικαιολογημένα, αλλά η απόφαση δεν άλλαξε.

akifoff

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 1-0
Σκόρερ: 90'+7' κεφ. Μαζουλουξής
Δοκάρι: 85' Καλλέργης, Τετέι - 22' Μηλιώτης

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μαζουλουξής, Βαφέας, Μπαρμπόσα, Να'α (86' Στ. Ποζατζίδης), Γκίνη (64' Πέιος), Νοικοκυράκης (86' Παναγιώτου), Παπασάββας, Ταλάλ (78' Ιατρούδης), Κουιρουκίδης (78' Καλλέργης), Τετέι.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Στάμου, Ίτσιος (63' λ.τρ. Ζήσης), Ντέτλερ, Κατάλντι (90'+4' Χιμένεθ), Σορνομάζ, Μηλιώτης (68' λ.τρ. Κόλα), Μούλερ (90'+4' Γκόμπερβιλ), Βουό (46' Καζάου), Αντερέγκεν.

Διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιά)
Βοηθοί: Κοττορός (Δωδ/νήσου), Πριόνας (Εύβοιας)

Last modified onΣάββατο, 10 Δεκέμβριος 2022 15:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep